Care sunt primii pasi in managementul unei cariere de succes?

0
Facultatea de Management din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative din Bucuresti (SNSPA) organizeaza in data de 7 martie a.c. cea de-a doua editie a conferintei de business cu tema „Primii pasi in managementul unei cariere de succes. Principii si strategii de impact„.

Specialisti de marca din domeniul Resurselor Umane vor oferi studentilor informatii practice si sfaturi utile pentru atingerea succesului in managementul carierei profesionale si al capitalului uman in organizatii.

Facultatea de Management va asteapta in data de 7 martie 2012, de la ora 17:30, in sala 12 din cadrul SNSPA (Str. Povernei, Nr. 6, Sector 1, Bucuresti) la cea de-a doua editie a conferintei de business cu tema: „Primii pasi in managementul unei cariere de succes. Principii si strategii de impact”.

Conferintele BizMasters se adreseaza studentilor actuali, celor potentiali si persoanelor interesate de sfera managementului si afacerilor, promovand o continua legatura intre mediul de afaceri si mediul academic romanesc. In cadrul acestui proiect a avut loc, in 2011, prima editie din seria conferintelor de business, cu tema: „Dupa criza: Antreprenoriat made in Romania„.

„Cum putem construi o cariera de succes?”, „Care sunt calitatile ce recomanda o persoana pentru angajare inca de la primul interviu?” sau „Cum motivam si valorificam capitalul uman in organizatii?” reprezinta doar trei dintre intrebarile la care specialisti de marca din domeniul Resurselor Umane vor raspunde in cadrul celei de-a doua editii a conferintei, impartasind studentilor know-how si sfaturi utile.

Adina Sandor-Coordonator Recrutare si Dezvoltare Henkel Romania, Stefan Baciu-Business Analytics Marketing Manager – Central & Eastern Europe IBM, Oana Gatu-Consultant Senior SpenglerFox, Alexandru Nita-Consultant Senior SpenglerFox, Cornel Balan-director executiv la Business-Edu, si Daniela Vercellino, PhD-SNSPA & Stefanini se numara printre invitatii ce ne vor fi alaturi, conferinta incheindu-se cu prezentarea unei oferte de stagii de internship destinate studentilor.

Despre Facultatea de Management, SNSPA

Facultatea de Management este cea mai tanara structura din cadrul SNSPA. Imbinand experienta academica si cea practica, Facultatea de Management isi propune sa asigure o formare solida pentru a pregati viitorii profesionisti ai mediului organizational si de business romanesc. Mai multe detalii pe facultateademanagement.ro.

Asistent univ. drd. Catalina Cicei
Mobil: 0726.422.618
Email: [email protected]
[email protected]
facultateademanagement.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.