Care este pretul consultantei

0
amcor_nouAMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, a publicat zilele acestea primul studiu cu privire la tarifarea serviciilor de consultanta in management, studiu intitulat „Onorarii si sisteme de onorarii in consultanta”.

Studiul isi propune sa ofere consultantilor si beneficiarilor de servicii de consultanta din Romania o perspectiva mai larga asupra tarifarii unei munci intelectuale, a carei rezultate nu sunt, de multe ori, vizibile imediat.

Structura onorariului in consultanta, modalitatea de stabilire a sistemului de tarifare, specificul pietei romanesti de consultanta din punct de vedere al nivelului onorariului si a sistemelor practicate comparativ cu alte piete de consultanta din Europa, precum si comparativ cu onorariile solicitate de reprezentantii altor profesii liberale, reprezinta principalele subiecte dezbatute in lucrare.

Despre AMCOR

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este organizatia nationala profesionala a firmelor si specialistilor din domeniul consultantei in management. AMCOR reuneste astazi peste 80 de companii de consultanta si training in management, incluzand liderii pietei romanesti in aceste sectoare.

Asociatia este membru deplin in structurile europene si globale ale profesiei si anume FEACO Brussels, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta si in ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management. La nivel national, AMCOR reprezinta organismul de reglementare a profesiei de consultant in management, Asociatia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania, UPLR.

Misiunea AMCOR este de a oferi valoare adaugata membrilor sai prin promovarea unui climat de profesionalism si etica pe piata de consultanta din Romania.

Detalii: www.amcor.ro

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam contactati:
Raluca HAU, Manager AMCOR
Tel: +40 21 311.51.75
Email: [email protected]
Web-site: www.amcor.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.