Caravana Ingenius. Antreprenoriat pe Bune la tine in oras!

0

Ingenius Hub, incubatorul de afaceri al firmei Loop Operations organizeaza cea mai ampla caravana de antreprenoriat din tara. Incepand cu data de 24 aprilie Caravana Ingenius. Antreprenoriat pe Bune la tine in oras va parcurge jumatate de tara, traversand 15 orase din 4 regiuni: Nord Est, Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia si Centru: 24 aprilie Suceava, 3 mai Botosani, 4 mai Vaslui, 7 mai Calarasi, 8 mai Giurgiu, 9 mai Pitesti, 10 mai Targoviste, 15 mai Ramnicu Valcea, 16 mai Slatina, 17 mai 2018 Craiova, 18 mai Targu Jiu, 28 mai Alba Iulia, 29 mai Sibiu, 30 mai Brasov, 31 mai Mures.

Caravana se desfasoara sub forma unei conferinte cu titlul „Resurse si strategii de finantare si inovare pentru afaceri”, in cadrul carora vor fi abordate teme precum:

  • oportunitati de finantare
  • strategia de branding: cand? cum? cu ce buget?
  • cum folosesti comunitatile online si offline pentru afacerea ta
  • outsourcing pentru IMM-uri,
  • cum gasesti si pastrezi angajatii buni,
  • forme de parteneriat
  • povesti ale antrepenorilor de succes, etc.

Conferinta se adreseaza tuturor antreprenorilor existenti, viitorilor antreprenori, studentilor si angajatilor interesati de antreprenoriat, persoanelor din middle management care urmaresc sa-si deschida o afacere in viitor, freelancer-ilor, etc.

In data de 7 mai Caravana Ingenius. Antreprenoriat pe Bune la tine in oras! ajunge in Calarasi la ora 11, in Sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi, Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 1. Va asteptam cu povesti interesante despre antreprenoriatul local, cu oportunitati de finantare, cu programe GRATUITE de formare antreprenoriala, cu strategii de promovare prin intermediul comunitatilor online si offline, cu discutii despre forme de parteneriate in afaceri, etc.

Daca esti angajat, antreprenor, student, pasionat de antreprenoriat, daca iti doresti sa iti deschizi o afacere sau daca vrei sa primesti informatii valoroase despre programele de formare antreprenoriala din orasul tau, esti binevenit la eveniment.

Toti participantii vor avea parte de o surpriza.

Intrarea este GRATUITA.

Va asteptam incepand cu ora 11, la Sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi, Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 1 din Calarasi.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.