Campanie de instruire pentru potentialii beneficiari ai axei prioritare 2 din POSCCE

0
lideea1Directia Generala Organism Intermediar pentru Cercetare din ANCS, lanseaza o campanie de instruire a potentialilor beneficiari in toate regiunile de dezvoltare, pentru operatiunile deschise in prezent:

Campanie de instruire POSCCE

O.2.3.1Start-upuri si spin-off-uri inovative
O.2.3.3Promovarea inovarii in cadrul intreprinderilor
O.2.1.1Proiecte de CD in parteneriat intre universitati, institute de cercetare si intreprinderi

Campania de instruire are ca obiective instruirea potentialilor beneficiari, ce sunt invitati sa participe gratuit in cadrul unor seminarii.

Evenimentele se vor adresa reprezentantilor din intreprinderi, IMM-uri, institutelor nationale de cercetare, universitatilor, firmelor care desfasoara activitati de cercetare-dezvoltare, agentilor economici din diverse domenii de activitate, mass-media.

Seminariile vor avea loc in perioada 18 octombrie 2011- 15 decembrie 2011.

O echipa de specialisti recunoscuti pe plan national va instrui participantii in vederea elaborarii unor proiecte care sa intruneasca conditiile necesare de calitate si de eligibilitate pentru obtinerea de finantare nerambursabila din cadrul POS CCE Axa Prioritara 2.

Instruirea din cadrul seminariilor va fi completata ulterior de catre servicii de asistenta post-seminarii, care vor permite participantilor sa propuna cereri de finantare de succes.

Calendarul
organizarii seminariilor de instruire in fiecare regiune poate fi accesat aici.

Inscrierea
la programul de instruire se realizeaza prin transmiterea unei solicitari catre e-mail [email protected].

Avand in vedere ca accesul participantilor la instruire si asistenta este gratuit, acesta va fi acordat in limita locurilor disponibile. In vederea garantarii unei rate de succes cat mai mari, se va acorda prioritate potentialilor beneficiari care intrunesc conditiile de eligibilitate si ale caror idei de proiecte sunt relevante pentru operatiunile deschise in cadrul Axei Prioritare 2.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati persoana responsabila din cadrul proiectului:
Andrada Bac
Mobil: 0755.113.272
Fix: 0356.455.251
Email: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.