Businessul se scrie altfel

0

C1_top.500_2014Din 27 octombrie Forbes Romania a lansat Forbes 500 Miliardari 2014, cel mai asteptat produs al anului. In cei 6 ani de existenta, Forbes Romania 500 Miliardari a devenit un etalon, atunci cand se vorbeste despre  averile romanilor, iar in editia din acest an a topului il putem regasi pe primul loc, la fel ca in editia precedenta, pe Ioan Niculae, cu o avere estimata la 1,1 miliarde de euro. Locul al doilea este ocupat de Ion Tiriac a carui avere a fost estimata la 950 de milioane de euro. Podiumul este completat de Frank Timis care are o avere estimata la 650 de milioane de euro.

Valoare cumulata a averilor miliardarilor din Romania, in editia aceasta, a atins un minim istoric, averea minima din topul Forbes 500 Miliardari fiind de 5 milioane de euro. Varsta medie a celor 500 de miliardari este de 53 de ani, cel mai tanar miliardar are 31 de ani, iar cel mai in varsta are 83 de ani.

Forbes 500 Miliardari prezinta in exclusivitate povestile de succes ale unor antreprenori romani celebri, dar si ale unora necunoscuti publicului larg.

Aduce in fiecare an in atentie nume noi de miliardari si povestile lor, scrise dintr-o perspectiva inedita.

Forbes 500 Miliardari ofera detalii despre stilul de viata al miliardarilor, si prezinta intr-un format grafic spectaculos si intuitiv, statistici detaliate despre:

  • Repartizarea averilor pe judete si zone geografice;
  • Hobby-uri, pasiuni si excentricitati;
  • Alte informatii relevante privind reusitele sau esecurile pe care le-au avut in cariera;
  • Recomandari pentru micii antreprenori oferite de miliardari.

Metodologa de calcul transparenta folosita la realizarea topului, cat si evaluarea averilor a fost realizata inca de la prima aparitie de catre firme de consultanta specializate.

In fiecare an sunt evaluate cateva mii de companii si proprietati imobiliare.

Topul Forbes 500 Miliardari este disponibil pe piata incepand de luni, 27 octombrie, in toata reteaua INMEDIO si Editura Maxim,  fiind lansat in acelasi timp cu aplicatia pentru Facebook  „Tu ce milionar esti?”, prin care cititorii Forbes pot vedea cu ce om de afaceri roman se aseamana cel mai mult. Aplicatia este disponibila pe pagina de Facebook a Forbes Romania.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.