BRIO 2009

0

brioBrio este un program de educatie non-formala, destinat studentilor si conceput pentru a completa programul de studiu din facultati.

Acesta inglobeaza o serie de workshop-uri si training-uri ce vizeaza trei domenii de activitate: Antreprenoriat, IT&C si Comunicare. Poti alege sa participi, in functie de pregatirea si de preferintele tale, la unul dintre cele trei module. 

Programul se va desfasura in primele trei weekend-uri din luna mai:

– AIESEC TRAINING: 2-3 mai – Aceasta sesiune contine training-uri bazate pe dezvoltarea abilitatilor personale si este comuna tuturor celor inscrisi, indiferent de aria pentru care au optat.

Vei invata despre evolutia echipelor, roluri informale intr-o echipa, un interviu de success, brand personal – formare si beneficii imagine personala pe plan profesional, comunicare eficienta – notiuni introductive in NLP, EQ vs IQ

WORKSHOP-uri: 9-10 mai; 16-17 mai – In urmatoarele doua weekend-uri, vei participa la sesiuni de invatare intensa si eficienta, avandu-i ca indrumatori pe unii dintre cei mai pregatiti oameni in domeniul care te intereseaza.  

Completeaza formularul de aplicare de pe www.aieseciasi.ro/brio pana pe 27 aprilie si pregateste-te ca profesionistii sa te indrume spre cariera ta. Taxa programului este de 30 RON.

 

Sursa: PlandeAfacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.