Bootcamp Afaceri.ro Trans Australia 2019

0

Afaceri.ro îți oferă o experiență excepțională și ocazia să îmbini plăcerea de a călători cu dorința de a deveni cel mai bun expert în domeniul în care activezi. Toate acestea se vor petrece la bordul trenului iconic Trans-Australia care va ajunge în Sydney, Adelaide și Perth. Această țară interesantă și incomparabilă este a 13-a cea mai mare economie din lume, exportând preponderent minerale, fiind responsabilă pentru extracția a 95% din opalul prezent pe planetă, și care se află pe locul doi în lume în funcție de indicele de dezvoltare umană, care ia în considerare o viață lungă și sănătoasă, cunoștințele și nivelul de trai. 

Această aventură unică o vei trăi alături de alți antreprenori, manageri și exploratori într-un cadru luxos, elegant și confortabil. Vom străbate împreună întreg continentul australian, admirând peisajele spectaculoase împreună cu Oceanul Pacific și cel Indian, și având dezbateri despre business, istorie și geografie. Va fi o experiență all inclusive și acea călătorie pe care nu o vei uita niciodată!

Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre acest bootcamp sunt invitate să acceseze pagina oficială – https://www.afaceri.ro/bootcamp-afaceri-ro-trans-australia-2019/ – sau să contacteze organizatorii la [email protected].

Despre
Afaceri.ro este un program de conferințe, misiuni economice și tabere de instruire, gândite să îmbine educația cu explorarea, care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii din companiile românești să se dezvolte și să devină mai competitivi, oferindu-le participanților oportunități de a explora piețe externe, culturi diferite, abordări diverse și de a forma legături ce se pot transforma în potențiale afaceri profitabile. Acest program are la activ reușite concrete și rezultate pe multiple planuri, până în acest moment având deja realizate misiuni economice și bootcamp-uri în diverse orașe din Republica Moldova, Ucraina, Austria, Italia, Anglia, Norvegia, Statele Unite ale Americii, China, Nepal, Kazahstan, Azerbaijan, Georgia, Israel și Rusia.

Corina PORUMB
Events Organizer
Afaceri.ro & Arhipelago 
email: [email protected]
mobile: +40 (0) 749 519 341www.afaceri.ro / www.arhipelago.com

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.