Bootcamp Afaceri.ro în Trabzon 2022

0

Bootcampul Afaceri.ro Trabzone se va desfășura în perioada 9 – 14 aprilie 2022. Participanții bootcampului vor avea posibilitatea să viziteze principalele atracții turistice din zona Trabzone si orașele din vecinătate, să interacționeze cu populația locală, să descopere aspectele istorice ale acestei zone și să beneficieze de sesiuni de training (sesiuni de bootcamp) în asa domenii precum gândirea laterală, creativitatea, îmbunătățirea gândirii și altele. 

Pe lîngă sesiunile de training și networking, delegația Afaceri.ro va descoperi istoria și legendele locale ale orașului Uzungöl, cascadele și pădurile exotice ale regiunii Ayder, dar și vizitarea peșterii Cal.

Nu vor lipsi nici experiențele culturale care vor începe cu un popas pe platoul Hıdırnebi la înălțimea de 1600 metri, particularitățile arhitecturii Bizantine și Otomane, explorarea locațiilor cu o istorie de mii de ani, dar și o serie de sesiuni de bootcamp în Trabzon, orașul bijuterie al Turciei.

O ocazie specială de a îmbina plăcerea de a călători cu oportunitatea de a crește în domeniul propriu de activare și a întări relațiile profesionale cu alți antreprenori și experți din diferite domenii. Alături de familie sau prieteni entuziaști de călătorie, vă invităm să vă imbarcați în cea mai frumoasă experiență posibilă din această primăvară.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați pagina oficială a evenimentului: https://www.afaceri.ro/bootcamp-afaceri-ro-trabzon-2022/

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.