BNI – Business Network International in Iasi, in parteneriat cu Afaceri.ro

0
bni-afaceriIasi-ul este al doilea oras din Romania (in afara de Bucuresti) in care se deschide un grup BNI, numit ENJOY BNI GROUP, iar in colaborare cu Afaceri.ro demareaza un nou mod de abordare a mediului de afaceri, atat la nivel local, cat si la nivel national si international.

BNI este cea mai mare organizatie internationala de business networking bazata pe referinte, din lume. Aceasta ofera membrilor ei dar si invitatilor, oameni de afaceri, oportunitatea de a face schimb de idei, contacte si cel mai important, de a genera referinte.

Organizatia BNI este dezvoltata in Bucuresti de d-ra Ana-Maria Mihaila, Director Executiv si de membrii acesteia, oferind mediului de afaceri romanesc un cadru organizat de generare de referinte.

Prezenta in 42 de tari si avand peste 100.000 de membri, BNI cunoaste impactul networking-ului asupra mediilor de afaceri si modul in care acestea il utilizeaza pentru ca membrii BNI sa isi atinga obiectivele.

Ana-Maria Mihaila a plecat acum 5 ani din Romania in UK, urmarind sa-si dezvolte propria afacere in design de interior. A avut success pe piata londoneza iar apartenenta la unul din grupurile BNI din Londra, a avut un rol foarte important in cariera sa.

Ana a hotarat sa se intoarca si sa dezvolte acest sistem de generare de referinte pentru oamenii de afaceri din Romania. In mai putin de 2 luni a infiintat Primul Grup BNI din tara, numit Crema BNI, iar numarul membrilor acestuia creste cu fiecare intalnire saptamanala.

„Cred ca acum este o oportunitate pentru mediul de afaceri romanesc, care poate sa profite de cunostintele in domeniul networking-ului, de rezultatele obtinute in toata lumea, de informatii si de toata experienta de 24 de ani pe care o are BNI. Ca membru BNI, inveti sa muncesti inteligent, obtinand referinte pentru afacerea ta.

Un grup BNI accepta un singur om de afaceri pe domeniu, iar acesta, nu poate reprezenta in cadrul aceluiasi grup mai multe domenii de activitate. De aceea, domeniile de activitate reprezentate in cadrul aceluiasi grup, nu sunt in concurenta. Astfel, membrii gruplui ajung sa faca o echipa, actionand fiecare pentru afacerea sa dar si unii pentru altii. Asta este cheia.

Motto-ul BNI este „Givers gain” adica, daca dai, dobandesti. Acest lucru ar trebui sa inceapa sa functioneze si in Romania, atat in viata de zi cu zi, cat si in afaceri.

Membrii fiecarui grup se intalnesc in fiecare saptamana. Astfel, ajung sa se cunoasca, sa lege relatii de afaceri bazate pe incredere si sa-si ofere cu usurinta referinte. Acestia beneficiaza de training in networking, in mod de prezentare a afacerii si nu in ultimul rand, beneficiaza de apartenenta la aceasta retea globala care cuprinde 100.000 de membri in toata lumea.

Numai anul trecut, membrii BNI au schimbat intre ei referinte care s-au materializat in tranzactii in valoare de peste 2,4 miliarde de USD. Acest lucru, alaturi de faptul ca toti membrii isi reannoiesc an de an membership-ul, demonstreaza ca acest sistem functioneaza” a spus Ana-Maria Mihaila, Director Executiv BNI Bucuresti.

Despre BNI

Business Network International este cea mai mare organizatie internationala a oamenilor de afaceri, care se bazeaza pe referinte, a fost infiintata acum 24 de ani in Statele Unite ale Americii de Dr. Ivan Misner. Numit „Father of Modern Networking”, Dr. Misner este unul din cei mai cunoscuti experti in business network si marketing bazat pe referinte. Astazi, BNI este prezent in 42 de tari, avand 100.000 de membri in toata lumea. Pentru mai multe informatii, vizitati www.bni.com sau www.bni-romania.com.

Despre Afaceri.ro

Incepand din 2009, Afaceri.ro este locul de intalnire al tinerilor profesionisti, lideri si oameni de afaceri din Romania. Afaceri.ro este mai mult decat un director de contacte de afaceri, reunind nu doar oameni de afaceri, ci si proiecte interesante, din Romania si chiar din strainatate.

Sursa: Afaceri.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.