Biris Goran: „Cum iti pregatesti afacerea pentru intalnirea cu un investitor?”

0
gabriel-birisIn cadrul Conferintei Finantare.ro reprezentantii firmei de avocatura Biris Goran vor sustine pentru participantii evenimentului workshopul „Cum sa-ti pregatesti afacerea pentru intalnirea cu un investitor„.

Gabriel Biris si Ana Maria Andronic vor sustine workshop-ul dedicat cu precadere antreprenorilor care dezvolta afaceri in domeniul IT si on-line.

Iata 3 lucruri pe care participantii le vor invata in cadrul workshop-ului:
cum sa-si protejeze drepturile de proprietate intelectuala care sunt activul principal al unei afaceri IT/On-line;
care sunt structurile de business potrivite pentru o afacere IT/On-line;
cum sa-si optimizeze afacerea din punct de vedere fiscal.

Gabriel Biris este unul dintre partenerii fondatori ai Biris Goran, recunoscut ca fiind un expert fiscal de prestigiu in Romania, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu. El este specializat in toate aspectele fiscalitatii, oferind consultanta cu privire la optimizare fiscala (atat onshore cat si offshore), taxe vamale si leasing. Are o vasta experienta in litigiile pe probleme de fiscalitate.

Ana Maria Andronic este Coordonatorul departamentului de Proprietate Intelectuala, IT & Media al Biris Goran, fost judecator, admisa in Baroul Dolj in 1997 si in Baroul Bucuresti in 2007, in prezent in asteptarea finalizarii procedurii de inregistrare in Baroul din statul New York, SUA. Din 2006, detine un LL.M. in proprietate intelectuala si Internet de la Universitatea de Stat din Louisiana, SUA.

Contact:
Website: http://www.iasi2011.finantare.ro
E-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.