Autorul american Peter Frank si alti speakeri de top vor fi prezenti la Galati pe 8 octombrie

0

Imagine-Afaceri.ro-Galati-2015-2Pe data de 8 octombrie 2015, la Centrul Regional de Afaceri Galati, se va desfasura ce-a de-a doua editie a Conferintei Afaceri.ro Galati, organizata de Parcul Industrial Galati in parteneriat cu Camera de Comert, Industrie si Agicultura Galati, Entreprise Europe Network, Arhipelago si Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii.

Evenimentul are loc sub denumirea Export, logistica si acces la resurse pentru dezvoltare si este dedicata in primul rand antreprenorilor care isi propun dezvoltarea afacerii.

Peter-FrankConferinta Afaceri.ro Galati 2015 va reuni speakeri cu nume importante, in frunte cu Peter Frank, autorul american al cartii M-am Saturat Sa Fiu Prost: Incursiune in gandirea critica pentru oameni de afaceri si nu numai, care va vorbi despre modul in care gandirea critica poate fi aplicata in afaceri.

Evenimentul va fi unul inedit si prin prisma faptului ca se va desfasura atat in sala de la Centrul Regional de Afaceri Galati, cat si la Expozitia de Cercetare si Inovatie Ugal Invent (Universitatea Dunarea de Jos Galati), acolo unde participantii se vor deplasa cu microbuzul dupa incheierea primelor cinci sesiuni ale conferintei.

Structura evenimentului va fi impartita in 6 sesiuni, dupa cum urmeaza:

1. Deschiderea conferintei – in cadrul acesteia va lua cuvantul si Primarul Municipiului Galati, dl. Marius Stan;

2. Experienta imprimantelor 3D – tanarul antreprenor Sebastian Rosca va prezenta si va face o demonstratie la fata locului despre modul de functionare a celebrelor imprimante 3D;

3. Export si logistica – dezvoltarea Portului Galati ca nod de transport si logistica in Romania, Parcurile Industriale TETAROM, logistica abordata ca sursa a profitabilitatii, exporturile ca solutie pentru largirea pietei companiilor romanesti;

4. Keynote speaker Peter Frank – Gandirea critica aplicata in business;

5. Finantare.ro si Antreprenoriat – surse de finantare pentru dezvoltarea afacerilor, idei de afaceri, povesti de succes, inspiratie manageriala, leadership;

6. Targul Ugal Invent – vizitarea expozitiei si participarea la dezbaterea Inovatie si afaceri.

Toate informatiile despre Conferinta Afaceri.ro Galati 2015, inclusiv agenda detaliata, lista completa a speakerilor si date despre acestia, sunt disponibile pe pagina oficiala: www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-galati-2015/.

O alta veste buna este faptul ca participarea la cel mai interesant eveniment business din regiunea de Sud-Est a tarii este gratuita, asadar cei interesati sunt rugati doar sa completeze formularul de inscriere disponibil aicihttps://goo.gl/jP9vyP – si vor fi anuntati daca au fost selectati.

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Tehnopol Galati, Centrul Regional de Afaceri Galati, Hidrotehnica Braila, Port Bazinul Nou, Promos Collection, Exonia, Autonom, Idilis, Danubius International Business School, JCI Galati, Aiesec Galati, Alchemy Trainings&Coaching, Ovidiu Oltean, CerereFinantare.ro, StoreFinantare.ro, Economic Zoom, Forbes, Fundatia Post-Privatizare, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.