Au mai ramas 2 zile de inscrieri la Conferinta Afaceri.ro Piatra Neamt 2015

0

Banner Afaceri.ro Piatra Neamt 2015 - 300x250Doar 2 zile ne mai despart de intalnirea planuita cu antreprenorii din judetul Neamt. Vineri, pe 22 mai, incepand cu ora 10:30, la Central Plaza Hotel, va avea loc a treia editie a Conferintei Afaceri.ro Piatra Neamt. Evenimentul este organizat de Camera de Comert si Industrie Neamt, in parteneriat cu Primaria Piatra Neamt, Arhipelago si APEC Iasi.

Conferinta are scopul de a facilita crearea sau dezvoltarea de legaturi, parteneriate si contacte intre antreprenori din nordul tarii si va furniza numeroase informatii relevante pe teme de actualitate: surse de finantare,turism, leadership, dezvoltare organizationala si personala, marketing si bune practici.

Evenimentul va fi structurat in patru sesiuni:

  • Finantare.ro – Surse de finantare pentru IMM-uri, investitii romanesti, proiecte de dezvoltare durabila a regiunii Nord-Est;
  •  Marketing si Bune practici – metode si instrumente moderne, solutii pentru cresterea vanzarilor;
  • Leadership, Dezvoltare organizationala si personala – povesti despre leadership de succes, motivarea comunicarii si exemplul personal, depasirea limitelor;
  • Turism si crestere sustenabila a zonei Piatra Neamt – identitate, traditii si inovatii in Neamt, antreprenoriat in domeniul turism.

Programul evenimentului va fi completat de lansarea cartii Totul pentru femei de Catrinel Zaharia, prezentarea beneficiilor alaturarii delegatiei de intreprinzatori din regiunea Nord-Est care va fi prezenta la EXPO Milano, sesiuni de networking, tombole cu premii si alte surprize pentru participanti.

Informatiile oferite la conferinta vor fi furnizare de un numar mare de speakeri de renume, experti in domeniul lor, antreprenori de succes sau reprezentanti ai unor institutii sau asociatii. Lista completa a acestora, insotita de informatii despre ei, dar si de agenda evenimentului, se poate consulta pe paginahttp://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-piatra-neamt-2015/.

Participarea la Conferinta Afaceri.ro Piatra Neamt 2015 este gratuita, pe bazainscrierii in formularul disponibil aici: https://goo.gl/ay1KhH.

Proiect finantat de Primaria Municipiului Piatra Neamt si desfasurat cu sprijinul partenerilor: Central Plaza Hotel, Casa de Vinuri Cotnari, Autonom, Exonia, Idilis, Papioane Kruger, Banca Transilvania Sucursala Piatra Neamt, Auto Moldova, ADF-Prod SRL, BS Print SRL, Atelier Silvie, Georgiana Brasoveanu Make-up Artist, Maia Outdoor, Anna Spa, 6 AM Look, Illusio, AVON Cosmetics, Salon Allure, Hademade by Elena Asofroniei, Pensiunea Aristocratis, Beraria Nenea Iancu, Pensiunea Balad’ór, British Romanian Chamber of Commerce, Ovidiu Oltean, Cerere.Finantare.ro, Store.Finantare.ro, Ziarul Evenimentul, Revista OK, 1 TV Neamt, Economic Zoom, Forbes, Jurnalul de Afaceri, Fundatia Post-Privatizare, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.