Au inceput inscrierile la ecomTIM 2.0.12, cel mai mare eveniment regional de e-commerce – PayPal, Magento si SEOmoz vin in premiera in Romania –

0
ecotimm2Parale organizeaza pe 8-9 februarie, la Timisoara, cea de-a doua editie a ecomTIM, cel mai important eveniment regional din Romania dedicat industriei e-commerce si marketingului online.

Gazduita de Hotel Timisoara, editia ecomTIM 2.0.12 se axeaza pe inovatie, eficienta si profit si aduce in premiera in Romania lideri la nivel mondial in industria e-commerce.

Przemek Pluta, Regional Manager pe Europa Centrala si de Est al PayPal, unul dintre cele mai importante servicii de plati online din lume, si Michel Goossens, General Manager pe Europa al platformei de comert electronic Magento vin la Timisoara cu solutii pentru business-urile participantilor ecomTIM. Cunoscuta in industrie ca SEOmom, Gillian Muessig, presedinte fondator al SEOmoz, Sean Singleton, Group Managing Partner  si co-fondator al agentiei londoneze Skive si Gary R. Beal Head of SEO & Business Development  Blueclaw Media completeaza portofoliul invitatilor internationali, prima prin intermediul Skype.

Participantii ecomTIM vor avea ocazia de a invata mai multe despre marketing si dezvoltarea unui business online si de la o serie de specialisti de top din Romania. Google Romania vine la ecomTIM cu o intreaga echipa pregatita cu recomandari pentru cei prezenti: Dan Bulucea, Country Manager, Bogdana Butnar, Industry Manager si Norbert Simionescu, Account Strategist.

Grupului speakerilor care vin in februarie la Timisoara i se alatura Cristian Manafu, Owner&Consultant The Connector, Costin Radu, Managing Partner The Geeks, Mihai Seceleanu, CEO Internetcorp si fondator Kuponiada, Calin Fusu, CEO Neogen, Stephen Jones, co-fondator Adulmec.ro si Matei Pavel, cel care a pus bazele agregatorului CautaReduceri.ro.

Cea de-a doua editie ecomTIM va asigura accesul la cele mai noi tendinte si inovatii din e-commerce si marketing online, acoperind subiecte fierbinti pentru orice business online interesat sa vanda mai mult in 2012: de la shopping-ul in era social media si a reducerilor colective la SEO, AdWords si surse de finantare. Un beneficiu major il vor reprezenta studiile de caz, sfaturile practice si solutiile imediat aplicabile care vor permite fiecarui participant sa isi maximizeze vanzarile.

La aceasta editie a ecomTIM participantii vor avea ocazia de a interactiona cu oameni-cheie din marketingul online si industria e-commerce, de a discuta relaxat cu potentiali parteneri de afaceri din toata tara si de a identifica astfel noi oportunitati de business. Ne-am bucura sa profite de aceasta sansa„, spune Dorin Boerescu, CEO 2Parale.

ecomTIM 2.0.12 vine cu un concept complex, cele doua zile de eveniment imbinand conferinte, workshop-uri si o expozitie destinata celor interesati sa isi promoveze business-ul si sa atraga noi parteneri de afaceri. Fiecare participant va avea posibilitatea de a selecta workshop-urile interesante si utile afacerii sale.

Evenimentul debuteaza cu o serie de conferinte care combina dezbateri precum Migrarea unui business offline in online cu sesiuni Keynote Speaker. A doua zi este dedicata workshop-urilor axate pe solutii pentru AdWords, SEO, Usability, marketing afiliat si plati online. Programul complet al conferintei este disponibil pe site-ul evenimentului ecomtim.ro.

Pana pe 15 decembrie, primele persoane care se vor inscrie vor beneficia de un discount substantial, de 30%. Pentru inscrieri si informatii suplimentare, accesati pagina dedicata sau o puteti contacta pe Genoveva Stanitchi, Events Manager, la [email protected].

In derularea acestui proiect, ecomTIM se bucura de sprijinul Reea, agentia care a dezvoltat site-ul evenimentului.

Parteneri media ai evenimentului: IAB Romania, Trafic.ro, Avocatnet, Wall-street.ro, 9am, Realitatea.net, Money.ro, Money Express, InformMedia, Capitalul.ro, Ziare.com, Hit, Business24, Smark , Retail-FMCG.ro si Best Jobs.

Mai multe informatii despre eveniment, program si vorbitori sunt disponibile pe ecomtim.ro.

Despre 2Parale

2Parale este cea mai mare retea de afiliere din Romania, online din decembrie 2008. Are un portofoliu de 119 campanii si peste 7.400 de afiliati, care au livrat aproape 31 de milioane de click-uri si au generat advertiserilor vanzari de peste 16 milioane de lei (fara TVA). Este singura retea de marketing afiliat membra a IAB Romania.

Marketingul afiliat ofera o solutie rapida si eficienta de promovare si monetizare, care indeplineste visul dintotdeauna al oamenilor de marketing: advertiserii platesc doar pentru rezultatele obtinute (vanzari sau lead-uri), iar afiliatii (publisheri, bloggeri, specialisti SEO&SEM) castiga bani direct proportional cu numarul sau valoarea conversiilor generate.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.