Ateliere de antreprenoriat

0

antreprenoriAi initiat o afacere sau ai o idee pe care nu ai pus-o inca in practica? Doresti sa intelegi mai bine cum s-ar defini si s-ar transpune in realitate ideea ta? Vrei sa afli mai multe despre aspectele cheie ale unei afaceri si ce trebuie sa faci pentru a-ti asigura succesul? Programul PAA te poate ajuta sa pornesti cu dreptul. Inscrie-te la programul nostru pentru a beneficia de o experienta deosebita de invatare si interactiune furnizata de oameni care stiu din proprie experienta ce inseamna afacerile.

Inveti antreprenoriatul de la antreprenori!

Este vorba despre un alt mod de a invata. Totul este experimentare si dialog. Vei primi informatii si vei putea pune intrebari. Vei invata lucruri practice despre cum sa rezolvi probleme specifice si vei pleca acasa cu instrumente necesare dezvoltarii afacerii tale. Vei afla despre cum au rezolvat alti antreprenori aceleasi tipuri de probleme. Mai mult, vei afla ce subiecte ai de aprofundat pentru a-ti dezvolta afacerea.

Conturarea afacerii tale

Pentru definirea si lansarea corecta a unei afaceri am dezvoltat o serie de 7 sesiuni de lucru. Le-am denumit Ateliere de Antreprenoriat. In cadrul lor vei obtine informatii pertinente si actuale despre:

  1. Ingrediente pentru antreprenoriat (13 aprilie 2013)
  2. Creativitate si inovare (27 aprilie 2013)
  3. Definirea afacerii si avantaj competitional (11 mai 2013)
  4. Marketing si pozitionare (25 mai 2013)
  5. Vanzare si negociere (8 iunie 2013)
  6. Antreprenoriat in practica (22 iunie 2013)
  7. Despre oameni (6 iulie 2013)

Inscrie-te la concurs aici !

Cum poti sa participi?

Trimiti un emal cu modulele la care doresti sa participi, datele tale de contact si ideea ta de afacere la [email protected];
Astepti raspunsul nostru;
Platesti taxa de inscriere pentru modulele alese;
Te asteptam la Ateleierele de Antreprenoriat !

Vezi toate detaliile!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.