ASEBUSS & Kennesaw State University te invita la un workshop exceptional

0

16 iulie 2008

Doi dintre cei mai prestigiosi profesori ai Kennesaw State University, US te invita la un workshop exceptional in domeniul leadershipului.

In calitate de lider al echipei pe care o conduci, interactionezi zi de zi cu cele mai variate tipuri de personalitati.

Ai remarcat cum unele persoane iau decizii fara ezitare, in timp ce altele nu se pot decide nici in cele mai banale situatii? Unii analizeaza excesiv tot ce fac si paralizeaza procesul de luare a deciziilor in organizatie. Altii se grabesc sa traseze concluzii fara sa examineze in mod critic factorii importanti.
Ai devenit constient de faptul ca sunt oameni care se concentreaza pe detalii, dar nu vad cum se incadreaza piesele in imaginea de ansamblu, iar altii fac exact contrariul? Observi ca sunt angajati care se grabesc sa planifice, inainte sa inteleaga care este de fapt problema?

Pe de alta parte, ai observat ca unii par foarte receptivi la emotiile proprii si ale celor din jur, in timp ce altii nici nu par sa observe ca oamenii au sentimente?

Te intrebi care este cauza ? Te gandesti cum sa gestionezi aceste tipuri contradictorii de abordari ale proceselor zilnice astfel incat obiectivele companiei sa fie atinse cu succes?

Daca vrei sa gasesti un raspuns la toate aceste intrebari, te invitam sa te inscrii la acest workshop. Utilizand metoda HBDI (Herrmann Brain Dominance Instruments), dezvoltata de catre Dr. Ned Herrmann, vei afla ca toate comportamentele pe care le-ai remarcat sunt produse de creier. Vei invata cum sa gestionezi aceste lucruri in mod eficient, ca manager.

Beneficiu special: Vei fi evaluat de catre prestigioasa institutie Herrmann International , care administreaza cunoscutul model HBDI. Aceasta evaluare precisa presupune realizarea unui profil personal complex, analiza si feedback, ajutandu-te sa intelegi mai bine propriul stil de gandire si sa devii mai eficient ca manager.

Obiectivele acestui workshop sunt:
Sa intelegi cele 4 stiluri de gandire ale mintii umane.
Sa cunosti felul in care ii afecteza pe oameni atunci cand:
– Lucreaza in echipa;
– Iau decizii;
– Rezolva probleme;
– Comunica cu ceilalti.
Sa inveti cum sa practici metoda "Whole Brain Thinking" si sa le arati si celorlati cum sa o aplice.

Plateste taxa de participare pana la 20 iulie pentru a beneficia de discount!

Pentru mai multe informatii:
Rasca Mihnea
ASEBUSS – Exec-Edu
Tel: 0213196440
E-mail: [email protected]
http://www.asebuss.ro

Sursa: Plandeafacere.ro, 16 iulie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.