Arta luarii deciziilor & Evaluarea riscurilor

0
risk1Daca ne intoarcem putin in istorie, cu totii stim ca – acum 20 de ani – Romania a inceput un Proces Nou de transformare sociala, economica, politica si culturala, in urma Revolutiei din Decembrie 1989. Cu toate acestea, in ultimii ani, din ce in ce mai mult, suntem prea des cuprinsi de sentimente de nesiguranta; nesiguranta pentru ziua de maine, nesiguranta pentru viitorul copiilor nostri, nesiguranta si neputinta in fata unei economii din ce in ce mai subrede. Din acest motiv, deciziile pe care le luam zi de zi, ora de ora, pot avea influente esentiale asupra unei multitudini de aspecte din vietile noastre.

Pentru ca suntem constant preocupati de nevoia de a lua decizii sanatoase si durabile, dorim sa va ajutam si, cu acest prilej, va invitam sa participati la o discutie interactiva cu un expert international in domeniul Artei Proceselor Decizionale – Dr. Errol Wirasinghe, care va sustine o prezentare pentru prima data in Romania si in Bucuresti. Dansul a activat ca si consultant de business in industria extractiei de petrol si gaze, este profesor de MBA la nivel international, acumuland o experienta de peste 25 de ani in: Gandire Creativa, Explorarea de Oportunitati, Procese Decizionale, Planificare Strategica.

Evenimentul va avea loc in datele de 25.11.2009 & 27.11.2009, de la ora 18.00, urmand ca dumneavoastra sa va alegeti ziua cea mai potrivita, in concordanta cu ceea ce simtiti si puteti.

Programul de desfasurare al acestei mese rotunde este:
Ora 18.00 – 18.45 – Prezentare: Arta luarii deciziilor si evaluarea riscurilor. Gandire creativa
Ora 18.45 – 19.00 – Pauza
Ora 19.00 – 19.50 – Sesiune de intrebari si raspunsuri
Ora 19.50 – 20.00 – Pauza
Ora 20.00 – 21.00 – Dezbateri cu participantii

Prezentarea, raspunsurile si sesiunea de dezbateri vor fi sustinute de catre Dr. Errol Wirasinghe in limba engleza; daca doriti traducere, va rugam sa mentionati.

Invitat de Exceptie: Simona Nae – Absolventa a Conservatorului din Bucuresti – Solista la Teatrul de Opereta, artist liric cu un repertoriu in spiritul Unitatii in Diversitate.

Deoarece organizarea acestui eveniment implica si anumite costuri financiare dar si pentru ca dorim sa pretuim investitia timpului dvs., credem ca suma de 19 euro/persoana este un pret echilibrat.

Va rugam ca, cel mai tarziu, pana in data de 24.11.2009 sa ne confirmati participarea, pentru una dintre zilele specificate mai sus.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.