Arhipelago relanseaza Asigurari.ro – „Observatorul pietei asigurarilor din Romania”

0
sigla_250x68‘New York-ul nu este opera oamenilor, ci a asiguratorilor; fara asigurari, n-ar exista zgaraie-nori, deoarece nici un muncitor n-ar accepta sa lucreze la o asemenea inaltime, riscand sa faca un plonjon mortal si sa-si lase familia in mizerie; fara asigurari, nici un capitalist nu ar investi milioane pentru a construi astfel de cladiri, pe care un singur muc de tigara le-ar putea transforma in scrum…” Henri Ford.

Arhipelago relanseaza Asigurari.roportalul de stiri din domeniul asigurarilor. Cu un design nou, modern, atractiv, o structura imbunatita, cu navigare si acces facil la informatii despre piata asigurarilor din Romania. Asigurari.ro face parte din reteaua de site-uri Arhipelago Business, alaturi de nume sonore de site-uri business din online-ul romanesc, cum ar fi Finantare.ro, Managementul-proiectelor.ro, Afaceri.ro, Firme.ro sau PlanDeAfacere.ro.

Asigurari.ro – „Observatorul pietei asigurarilor din Romania”– este un ghid online dedicat tuturor celor care doresc sa incheie o asigurare si cauta informatii care sa-i ajute in luarea celei mai bune decizii.

Misiunea website-ului Asigurari.ro este de a furniza informatii de calitate privind domeniul asigurarilor in vederea educarii pietei romanesti, astfel incat aceasta sa inteleaga beneficiile pe care le pot aduce aceste metode de protectie fata de efectele calamitatilor naturale sau accidentelor.

Asigurari.ro este locul virtual unde puteti gasi informatii privind principalele companii de asigurari ce activeaza pe piata romaneasca, datele de contact ale reprezentantelor judetene ale acestora, principalii brokeri de asigurari, informatii legislative, precum si despre oportunitati de angajare si organizatiile nationale si internationale din acest domeniu.

De la „Ghidul asigurarilor” pana la lista companiilor de asigurari care activeaza pe piata romaneasca si o trecere in revista a legislatiei romane in vigoare, Asigurari.ro va ajuta sa economisiti timpul pe care l-ati acorda culegerii de astfel de informatii.

Echipa noastra redactionala asteapta cu interes comunicate de presa din partea companiilor de asigurari, brokerilor de asigurari si a organizatiilor profesionale din acest domeniu la adresa [email protected]. Aceste comunicate vor fi publicate pe www.asigurari.ro sub forma de stiri, in sectiunea „Noutati” de pe prima pagina.

Pentru a construi durabil este nevoie de siguranta. Asigurarile pot conferi aceasta siguranta. Prin informatiile oferite dorim sa contribuim la dezvoltarea economiei si societatii romanesti.

Despre Arhipelago Network

Arhipelago este o retea de website-uri care acopera trei sfere distincte de interes din mediul online: business, entertainment si personal tools.

Arhipelago Business include o serie de site-uri utile pentru cei interesati de solutii privind crearea si dezvoltarea propriei afaceri: Finantare.ro, Firme.ro, Managementul-proiectelor.ro,Agra.ro, Freelanceri.ro si Traineri.ro.

Arhipelago Entertainment are in portofoliu site-uri precum Muzica.ro, Filme.ro, Horoscop.ro si Faza.ro.

Arhipelago Personal Tools include site-uri – instrument, care ofera informatii punctuale de care utilizatorii au nevoie: Anunturi.ro, Imobiliar.ro, Meteo.ro, Prognoze.ro, Bunatati.ro, Hoteluri.ro, Voluntar.ro, CalendarulOrtodox.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.