Arhipelago, partenerul beneficiarilor POSDRU

0

Arhipelago_POSDRU

Ultima sesiune a Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013 pune la dispozitia beneficiarilor finantari in valoare totala de peste 350 de milioane de euro.

„Analizele expertilor, precum si concluziile dezbaterilor initiate de societatea civila, arata acelasi lucru: pana in prezent, principala problema in aplicarea POSDRU nu a fost obtinerea finantarilor, ci eficienta proiectelor derulate. Altfel spus, acestea au avut un impact relativ scazut asupra comunitatilor sau a institutiilor care au beneficiat, teoretic, de pe urma lor. In plus, POSDRU si-a castigat faima nedorita ca fiind cel mai dificil de implementat program cu finantare europeana. Cred ca o mai mare transparenta si o buna mediatizare a acestor proiecte ar rezolva cel putin partial aceste probleme”, a subliniat Marius Alexa, fondatorul Finantare.ro, general manager Arhipelago.

Acesta si-a propus sa promoveze, prin reteaua de site-uri Arhipelago, initiativele finantate prin POSDRU care isi doresc sa devina exemple de bune practici in domeniu. „Avem 10 site-uri cu peste 1.000.000 de vizitatori unici lunar si peste 50.000 de utilizatori care ne urmaresc zilnic pe retelele de socializare. Mai important, publicul nostru este foarte bine targetat (de exemplu, Finantare.ro este site-ul Nr. 1 in informatii despre finantari) si cred ca putem schimba in bine modul in care sunt concepute, aplicate si percepute proiectele cu finantare europeana”, a subliniat Marius Alexa.

Metodele de promovare sunt cele specifice publicitatii online: bannere, campanii de branding, advertoriale, newslettere dedicate, proiecte speciale.

De asemenea, Arhipelago are o experienta bogata si in ceea ce priveste organizarea de evenimente publice, cele mai recente fiind seria de Conferinte Afaceri.ro 2013, organizata impreuna cu Asociatia pentru Economia Cunoasterii – APEC.

Pentru informatii suplimentare si propuneri de colaborare puteti sa ne contactati la [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.