Arena leilor si School for Startups Romania organizeaza o intalnire cu investitorii la Bucuresti

0
logo_simpluInainte de a intra din nou in arena, odata cu inceperea unui nou sezon al reality-show-ului de business difuzat de TVR2, „leii” intra in dialog cu antreprenorii bucuresteni.

Luni, 12 martie 2012, la ora 9:00, echipa de productie a emisiunii „Arena Leilor” si organizatorii programului School for Startups Romania te asteapta la Grand Hotel Continental din capitala, sala Grigorescu, la un eveniment ce-i va avea ca invitati pe cei cinci investitori din cunoscutul show de televiziune. Participarea este gratuita, dar locurile sunt limitate.

Evenimentul de la Bucuresti vine in continuarea turneului national organizat in cursul lunii februarie de Arena Leilor si School for Startups Romania, cu scopul selectarii celor mai bune proiecte de afaceri pentru noul sezon al emisiunii. Leii au participat pe rand la intalnirile din cele 8 orase (Timisoara, Cluj, Targu Mures, Constanta, Iasi, Craiova, Brasov si Sibiu), iar cei interesati au putut urmari si cate o lectie deschisa despre modul in care trebuie prezentata o idee de afacere in fata unui investitor.

Cristina Batlan – Creative Director si proprietar Musette, Marius Ghenea – presedinte Fit Distribution, Dragos Anastasiu – presedinte Tui-Eurolines, Florin Talpes – CEO BitDefender si Mircea Tudor – presedinte MBTelecom le vor vorbi participantilor despre experienta pe care o ofera participarea in emisiunea Arena Leilor si despre mecanismul de realizare a emisiunii. De asemenea, participantii vor afla de la Peter Barta – director executiv Fundatia Post-Privatizare cum pot construi un plan de afaceri de succes care sa atraga investitori.

Participarea este gratuita, iar inscrierile se pot face prin completarea formularului de pe site-ul: www.turneuarenaleilor.ro.

Noul sezon al emisiunii Arena Leilor va incepe la sfarsitul lunii martie, la TVR2.

Despre School for Startups Romania

School for Startups (S4S) este un program unic, dezvoltat in Marea Britanie de Doug Richard, antreprenor in serie, angel investor si invitat la emisiunea difuzata de BBC, Dragon’s Den (echivalentul „Arenei Leilor” din Romania). S4S este un program prin care tinerii sunt ajutati sa inceapa afaceri de succes, iar antreprenorii aflati la inceput de drum sunt ajutati sa isi dezvolte afacerea in mod corect inca din faza de startup. Marius Ghenea, presedinte al Fit Distribution si invitat permanent in cadrul emisiunii TV „Arena Leilor”, participa in calitate de profesor la acest program. School for Startups a fost adus in Romania de catre Fundatia Post-Privatizare.

Despre emisiunea „Arena leilor”

Emisiunea Arena Leilor a fost lansata de TVR 2 in ianuarie 2007 ca o premiera pe piata media autohtona. Pentru prima data telespectatorii romani au putut urmari un nou format de emisiune: „business reality show” – avand ca scop educarea si sprijinirea antreprenorilor aflati la inceput de drum sau care doresc sa-si extinda afacerea. Bilantul programului Arena Leilor in acest moment este impresionant: cinci ani de emisie, 117 editii, sute de concurenti selectati din peste 3000 de candidati, mii de idei de afaceri, milioane de euro puse in joc si un numar tot mai mare de telespectatori care au putut urmarit „pe viu” cum se prezinta un plan de afaceri, cum se negociaza cu un investitor si ce solutii pot fi aplicate pentru afacerilor lor.

Informatii suplimentare
se pot obtine de la:
Fundatia Post-Privatizare
Web-site: www.turneuarenaleilor.ro

Persoana de contact:
Carmen Balamace
Specialist PR
Tel: 0745.258.250
Email: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.