Arena leilor si School for Startups Romania ajung la Iasi

0
178x136Pe data de 13 februarie 2012, echipa de productie a emisiunii „Arena Leilor” si organizatorii programului School for Startups Romania se vor afla la Iasi, Hotel Unirea, Sala Cuza, la unul dintre evenimentele din cadrul unui turneu national ce vizeaza selectarea celor mai bune proiecte de afaceri pentru noul sezon al emisiunii. Participarea la eveniment este gratuita, dar locurile sunt limitate.

Impreuna, „Arena Leilor” si School for Startups Romania isi propun sa gaseasca oameni cu initiativa si spirit antreprenorial care doresc sa prezinte o idee de afacere, o inventie sau o afacere pe care doresc sa o extinda, in fata unor investitori dispusi sa isi investeasca atat banii, cat si experienta in afaceri noi sau in curs de dezvoltare.

In cadrul acestei intalniri, expertii in educatie antreprenoriala de la School for Startups Romania vor sustine un Open Class despre modul in care trebuie prezentata o idee de afacere sau o afacere in fata unui investitor si importanta proiectarii unui business plan.

Dragos Anastasiu, cunoscutul om de afaceri si General Manager Eurolines, alaturi de Peter Barta, Director Executiv Fundatia Post-Privatizare, le vor vorbi participantilor despre experienta pe care o ofera participarea in emisiunea Arena Leilor si despre mecanismul de realizare a emisiunii, dar si despre cum puteti construi un plan de afaceri de succes care sa atraga investitori.

Va urma apoi o sesiune de prezentari de proiecte in fata unui juriu format din membrii echipei de productie a emisiunii, iar proiectele selectate vor fi prezentate ulterior in cadrul show-ului TV in fata investitorilor invitati.

Participarea  la eveniment este gratuita (insa locurile sunt limitate), iar inscrierea se face prin completarea formularului de inregistrare disponibil pe www.turneuarenaleilor.ro, pana la data de 12 februarie 2012.

Despre School for Startups Romania
School for Startups (S4S) este un program unic, dezvoltat in Marea Britanie de Doug Richard, antreprenor in serie, angel investor si invitat la emisiunea difuzata de BBC, Dragon’s Den (echivalentul „Arenei Leilor” din Romania). S4S este un program prin care tinerii sunt ajutati sa inceapa afaceri de succes, iar antreprenorii aflati la inceput de drum sunt ajutati sa isi dezvolte afacerea in mod corect inca din faza de startup. Marius Ghenea, presedinte al Fit Distribution si invitat permanent in cadrul emisiunii TV „Arena Leilor”, participa in calitate de profesor la acest program. School for Startups a fost adus in Romania de catre Fundatia Post-Privatizare.

Despre emisiunea „Arena Leilor”
Emisiunea Arena Leilor a fost lansata de TVR 2 in ianuarie 2007 ca o premiera pe piata media autohtona. Pentru prima data telespectatorii romani au putut urmari un nou format de emisiune: „business reality show” – avand ca scop educarea si sprijinirea antreprenorilor aflati la inceput de drum sau care doresc sa-si extinda afacerea. Bilantul programului Arena Leilor in acest moment este impresionant: cinci ani de emisie, 117 editii, sute de concurenti selectati din peste 3000 de candidati, mii de idei de afaceri, milioane de euro puse in joc si un numar tot mai mare de telespectatori care au putut urmarit „pe viu” cum se prezinta un plan de afaceri, cum se negociaza cu un investitor si ce solutii pot fi aplicate pentru afacerilor lor.

Informatii suplimentare se pot obtine de la:
Fundatia Post-Privatizare
Web-site: www.turneuarenaleilor.ro

Persoana de contact:
Madalina Marin
Specialist PR
Tel: 0748.138.371
Email: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.