Anunt lansare seminarii Axa2 POSCCE

0
lideea1Nu ratati oportunitatea de a va pune in practica ideile de afaceri folosind fondurile europene disponibile!

Anunt lansare seminarii Axa2 POSCCE
Calendar seminarii Axa2 POSCCE

Bucuresti 18 octombrie 2011, ora 10.00 – sediul CCIR, str Octavian Goga nr 2, sala Transilvania
Timisoara 20 octombrie 2011, ora 10.00 – Hotel Perla 4, str Protopop Gheorghe Dragomir nr 7-9.

Tot mai multe programe de finantare isi epuizeaza alocarile financiare pentru perioada 2007 – 2013, cei interesati urmand sa astepte noul ciclu de programare 2014 – 2020.

Pentru idei de afaceri inovative care pun in practica rezultate ale cercetarii, trei operatiuni ale Axei Prioritare 2 POS CCE sunt deschise si pot finanta ideile dumneavoastra de proiecte.

La primele seminarii regionale – organizate in cadrul Campaniei de instruire, veti gasi raspunsuri la intrebarile pe care le aveti indiferent de stadiul in care se afla ideea sau proiectul dumneavoastra. O echipa de consultanti si reprezentanti ai Organismului Intermediar va pot clarifica sau indruma in orice aspect legat de eligibilitate, de documentatia necesara finantarii, conceptul de proiect, erorile frecvente pe care puteti sa le evitati.

Seminarul este interactiv si include pe langa prezentari, sesiuni de intrebari si raspunsuri si lucru efectiv pe idei de proiecte. Mai multe detalii gasiti in agenda seminarului, atasata.

Pentru inscrieri, va rugam sa trimiteti un email mentionand numele participantului, institutia, datele de contact, seminarul (localitatea) pentru care optati si operatiunea care va intereseaza.

Seminariile fac parte dintr-o serie de opt seminarii ce vor avea loc in toate regiunile tarii.

Contact pentru inscrieri si informatii suplimentare:
Email: [email protected]
Telefon: 0755 -113272/ 0356 455 251

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.