Antreprenoriatul iesean primeste alternativa pentru criza economica

0
iasinet_jciProiectul IasiNet.ro – Iasi Business Network a obtinut finantare de la Ministerul Tineretului si Sportului si s-a desfasurat in perioada 5 noiembrie – 7 decembrie 2009, avand scopul de a stimula participarea tinerilor antreprenori din Iasi prin instrumente online de comunicare in vederea imbunatatirii mediului de afaceri iesean.

Junior Chamber Iasi (JCI), comunitatea tinerilor antrepenori din Iasi in parteneriat cu Arhipelago Network, a mizat pe dezvoltarea comunicarii online in mediul de afaceri in cadrul proiectului finantat de Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Judeteana de Tineret Iasi. In cadrul proiectului s-a dezvoltat platforma de comunicare online IasiNet.ro cu scopul de a creste numarul utilizatorilor si de a da plus valoare beneficiilor oferite de aceasta platorma.

In acest moment, IasiNet.ro, a atras peste 100 de persoane, din cele mai diferite afaceri si domenii care au inceput sa foloseasca platforma de comunicare online ca urmare a derularii acestui proiect.

De asemenea, 1000 de tineri antreprenori au fost informati cu privire la existenta platformei iasinet.ro prin intermediul materialelor de informare. Astfel, ne asteptam ca in perioada urmatoare numarul utilizatorilor acestei platforme sa creasca.

In cadrul proiectului s-a organiza si un eveniment de business networking la care au participat 60 de tineri antreprenori din Iasi. Evenimentul de networking a dat posibilitatea celor 60 de tineri antreprenori din Iasi sa cunoasca avantajele utilizarii instrumentelor de comunicare online, precum si posibilitatea de a cunoaste tineri antreprenori din domenii de activitate diferite.

In Iasi JCI a fost infiintat legal in anul 2006 ca o necesitate la realitatile economice locale. Mediul de afaceri inca slab dezvoltat a determinat necesitatea crearii unei Tinere Camere de Afaceri care sa-i sprijine pe tinerii intreprinzatori ieseni in demersul lor de a se dezvolta si afirma pe piata. Astfel ca sub umbrela unei asociatii non-guvernamentale care exista in lume de peste 90 de ani s-a dezvoltat o retea de networking care a fost de un real folos membrilor sai.

Responsabil proiect
Persona de contact:
Crina Penteleychuk
Telefon: O740 296 522

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.