Antreprenoriat social – workshop pilot

0

20 iunie 2008

Esti creativ si curajos? Te-ai gandit cum sa faci in acelasi timp si bani, sa aduci si valoare comunitatii din care faci parte? Vrei sa participi la crearea unui proiect de invatare pentru tine si membrii comunitatii tale?

Asociatia ORICUM si Agentia de Monitorizare a Presei (http://www.mma.ro/) invita tineri lideri, lucratori de tineret, reprezentanti ai organizatiilor de tineret sau ai organizatiilor minoritatilor nationale la un workshop pilot, in cadrul proiectului "Impreuna pentru schimbare sociala. Antreprenoriat social si parteneriate intercomunitare".
 
Scopul intregului proiectul este educarea tinerilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 25 de ani, atat romani, cat si tineri apartinand minoritatilor nationale, in antreprenoriat social, si generarea de proiecte mature bazate pe principiile acestui domeniu inovator in cadrul unui incubator de proiecte.

Toate acestea se vor petrece in cadrul unei tabere desfasurate in perioada 23-29 iunie, insa pana atunci vrem "sa testam terenul", si sa dezvaluim unui numar de 10 tineri ce am pregatit in respectiva perioada, pentru a fi siguri ca planurile noastre corespund nevoilor publicului tinta.

Detalii   

Workshop-ul pilot se va desfasura sambata, 21 iunie, intre orele 10 – 15, la Bucuresti.

Contact:
Asociatia ORICUM Pentru Educatie
E-mail: [email protected]
Web-site: www.oricum.ro

Sursa: Formare.info, 19 iunie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.