Antreprenori si manageri romani merg in Nepal in 2019

0

Afaceri.ro organizează un bootcamp pentru antreprenori în Nepal la finalul lunii septembrie 2019. Participanții se pot aștepta la o experienta unică și utilă pentru lideri, antreprenori vizionari, intraprenori entuziaști, manageri români și călători curioși.

Astfel, în perioada 22 septembrie – 30 septembrie 2019 vor fi organizate o serie de cursuri, ateliere de lucru și vizite de studiu unice în Kathmandu, Pokhara, Sarangkot, Lumbini și Chitwan de la poalele munților Himalaya. Programul de instruire cuprinde cursuri de antreprenoriat, creativitate, gandire laterală, yoga, cursuri de etică și cultura afacerilor în Asia. Vor fi organizate diverse vizite de studiu și întâlniri relevante pentru interesele de afaceri ale participanților. Cursurile și evenimentele vor fi organizate inovativ în cadre spectaculoase oferite de istoria și geografia Nepalului.

Pentru deplasare vor fi utilizate mașini de teren. Se vor vizita locuri unice în Himalaya, cum ar fi locul de naștere a lui Buddha, iar programul va curprinde si experiențe ale culturii autentice din Asia de Sud printr-un program social inedit. Programul se adresează întreprinzătorilor din toate sectoarele economiei dar cu precădere cei care au șanse sporite de a identifica și oportunități comeriale: antreprenori din comerț, industria alimentară, educație, agricultură, textile, ICT și turism.

„La finalul acestui bootcamp ne așteaptăm ca participanții să fie mai pregătiți pentru afaceri antreprenoriale, mai inspirați în decizii, cu mai multe cunoștiințe relevante despre economia și oportunitățile subcontinentului indian.” a declarat Marius Alexa – coordonatorul proiectului.

Taberele de antreprenoriat Afaceri.ro sunt gândite să îmbine educația cu explorarea, să scoată din zona de confort tradițională întâlnirile de tip training, ateliere de lucru și networking, ducându-le la mii de kilometri depărtare, în zone cu adevărat unice în lume. Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre acest bootcamp sunt invitate să acceseze pagina oficială – http://www.afaceri.ro/bootcamp-afaceri-ro-nepal-2019/ – sau să contacteze organizatorii la [email protected].

Despre

Afaceri.ro este un program de conferințe, misiuni economice și tabere de instruire și care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii și companiile românești să devină mai competitivi. Acestea le oferă participanților oportunități de a explora piețe externe, de a înțelege mecanismele de pătrundere pe noi piețe a produselor românești, de a lega contacte potențiale ce se pot transforma în afaceri profitabile. Acest program are la activ reușite concrete și rezultate pe multiple planuri. Până în acest moment au fost realizate misiuni economice în Beijing, Shanghai, Tel Aviv, Viena, Expo Milano, Chișinău, Cernăuți, Bălți, Oslo, Odesa, Londra, Southampton, Las Vegas, San Francisco, New York, Expo Astana Kazahstan, Moscova, Vladivostok, Hong Kong, Macao, Houston, Austin, Dallas, Tbilisi, Baku. Bootcamp-uri Afaceri.ro au organizate în Siberia, Kamceatka, Tibet, Tokio, Osaka, Seul și Nepal.

Marius Alexa
0745 501 941
[email protected]
Director Afaceri.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.