Antreprenori si manageri romani in Uzbekistan

0

Afaceri.ro organizeaza un bootcamp pentru antreprenori in Uzbekistan la finalul lunii august 2019. Se anunta a fi o experienta unica pe Drumul Matasii pentru lideri, antreprenori vizionari, intraprenori entuziasti, manageri romani si calatori curiosi.

Astfel, in perioada 27 august – 4 septembrie vor fi organizate o serie de cursuri, ateliere si vizite de studiu unice in Taskent, Samarkand, Khiva si Buhara. Programul cuprinde cursuri de antreprenoriat, creativitate, gandire laterala, cursuri de etica si cultura afacerilor in Asia Centrala. Vor fi organizate vizite de studiu si intalniri relevante pentru interesele de afaceri ale participantilor. Cursurile si evenimentele vor fi organizate inovativ in cadre spectaculoase oferite de istoria si geografia Uzbekistanului.

In regia deplasarii va fi utilizata logistica locala, in care vor fi incluse spectaculosul tren rapid din Uzbekistan, avioane si masini de teren (jeep safari prin desert). Se vor vizita locuri unice, cum ar fi mormantul lui Timur Lenk, iar programul va curprinde si experiente ale culturii autentice din Asia Centrala printr-un program social inedit. Programul se adreseaza intreprinzatorilor din toate sectoarele economiei dar cu precadere din industria alimentara, educatie, agricultura, Textile, ICT si turism.

„La finalul acestui bootcamp ne asteaptam ca participantii sa fie mai pregatiti pentru afaceri antreprenoriale, mai inspirati in decizii, cu mai multe cunostiinte relevate despre economia si oportunitatile Uzbekistanului dar si ale Asiei Centrale in general.” a declarat Marius Alexa – coordonatorul proiectului.

Taberele de antreprenoriat Afaceri.ro sunt gandite sa imbine educatia cu explorarea, sa scoata din zona de confort traditionala intalnirile de tip training, ateliere de lucru si networking, ducandu-le la mii de kilometri departare, in zone cu adevarat unice in lume. Persoanele interesate sa afle mai multe detalii despre acest bootcamp sunt invitate sa acceseze pagina oficiala – https://www.afaceri.ro/bootcamp-afaceri-ro-uzbekistan-2019/ – sau sa contacteze organizatorii la [email protected].

Despre

Afaceri.ro este un program de conferinte, misiuni economice si tabere de instruire si care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii si companiile romanesti sa devina mai competitivi. Acestea le ofera participantilor oportunitati de a explora piete externe, de a intelege mecanismele de patrundere pe noi piete a produselor romanesti, de a lega contacte potentiale ce se pot transforma in afaceri profitabile. Acest program are la activ reusite concrete si rezultate pe multiple planuri. Pana in acest moment au fost realizate misiuni economice in Beijing, Shanghai, Tel Aviv, Viena, Expo Milano, Chisinau, Cernauti, Balti, Oslo, Odesa, Londra, Southampton, Las Vegas, San Francisco, New York, Expo Astana Kazahstan, Moscova, Vladivostok, Hong Kong, Macao, Houston, Austin, Dallas, Tbilisi, Baku. Bootcamp-uri Afaceri.ro au organizate in Siberia, Kamceatka, Tibet si Nepal.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.