ANTREMAN – Prima intalnire cu intreprinzatorii

0
cnipmmrConsiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) organizatie non-profit si non-guvernamentala, de utilitate publica a organizat in data de 28 septembrie 2011 la Hotel Howard Johnson Grand Plaza, sala Platinum Grand Ballroom, prima intalnire cu intreprinzatorii implicati in  proiectul ANTREMAN – „Infiintarea Scolii de Studii Antreprenoriale si Manageriale – modalitate inovativa de promovare a antreprenoriatului in Romania„, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Intalnirea a fost moderata de catre domnul prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu, presedinte CNIPMMR si directorul proiectului ANTREMAN si s-a bucurat de participarea unor invitati de seama, cum ar fi: domnul Paddy Bishop, directorul companiei Paddy & Scott’s, doamna Daniela Florea, directorul companiei Geo Strategies Ltd., domnul Dumitru Nancu, vicepresedintele Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri, domnul prof. univ. dr. Dumitru Miron, prorector ASE.

Pentru inceput, domnul prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu a realizat prezentarea proiectului ANTREMAN, a obiectivelor, activitatilor, precum si a modalitatilor de implicare in scoala ANTREMAN a intreprinzatorilor prezenti la eveniment.

In continuare, invitatii au laudat initiativa CNIPMMR, promotorul proiectului ANTREMAN, precum si parteneriatul realizat cu Universitatea Anglia Ruskin Cambridge si cu Academia de Studii Economice Bucuresti in cadrul acestui proiect. Domnul Paddy Bishop si doamna Daniela Florea, doua exemple de intreprinzatori de succes, au impartasit celor prezenti din secretele unor afaceri de amploare internationala. 

In finalul intalnirii, cuvantul le-a revenit intreprinzatorilor implicati in proiectul ANTREMAN, care si-au manifestat, fiecare dintre ei, disponibilitatea de a impartasi studentilor scolii ANTREMAN din experienta intreprenoriala acumulata de-a lungul activitatii lor. 

Detalii suplimentare cu privire la proiectul ANTREMAN si la activitatile din cadrul acestuia puteti gasi accesand site-ul proiectului, www.antreman.eu, site-ul scolii ANTREMAN, www.scoala-antreman.eu sau contactand Departamentul Proiecte al CNIPMMR la numerele de telefon: 031.86.00.497; 031.86.00.498 sau la adresa de e-mail: [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.