AMCOR si ICG au organizat workshop-ul Challenges in Change Management and transformational processes

0

amcor_nouAMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, in parteneriat cu ICG Integrated Consulting Group, a organizat pe data de 20 octombrie a.c., la Bucuresti, workshop-ul cu tema Challenges in Change Management and transformational processes.

Workshop-ul a fost moderat de patru parteneri din cadrul ICG Integrated Consulting Group.

Participantii la eveniment au schimbat opinii cu privire la oportunitile si dificultatile cu care se confrunta consultantii in management in Romania, respectiv in Austria, Germania, Ungaria, cele mai bune practici in consultanta si factorii care determina succesul unui consultant.

Avand in vedere potentialul semnificativ de crestere al pietei de consultant din Romania (piata de consultanta din Romania a inregistrat in ultimii ani un ritm constant de crestere de aproximativ 30%), evenimentul a fost urmat de numeroase intalniri intre reprezentantii ICG si reprezentanti ai unor firme de consultanta din Romania, intalniri ce au avut drept scop cunoasterea pietei de consultanta din Romania si gasirea unor parteneri locali.

Despre ICG Integrated Consulting Group

ICG Integrated Consulting Group reprezinta o firma de consultanta cu o experienta de peste 25 de ani pe pietele de consultanta din Germania, Austria, Ungaria. Domeniile cheie de competenta sunt managementul schimbarii si managementul organizatiei, actionand atat in sectorul public, cat si in cel privat.

Despre AMCOR

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este organizatia nationala profesionala a firmelor si specialistilor din domeniul consultantei in management. AMCOR reuneste astazi peste 80 de companii de consultanta si training in management, incluzand liderii pietei romanesti in aceste sectoare.

Asociatia este membru deplin in structurile europene si globale ale profesiei si anume FEACO Brussels, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta in Management si in ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management. Pe plan local, AMCOR este membru in Uniunea Profesiilor Liberale din Romania, UPLR.

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam contactati:
Raluca HAU
Manager AMCOR
Telefon: +40 21 311.51.75
Email: [email protected]

Andreas POELZL
Managing Partner ICG Integrated Consulting Group
Telefon: +43 316 71894000
Email: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.