AMCOR a reprezentat profesia de consultant in management la Ziua Profesiilor Liberale din Romania

0
amcor_nouAsociatia Consultantilor in Management din Romania, AMCOR, a participat pe data de 5 noiembrie a.c., la cea de a doua editie a conferintei Ziua Profesiilor Liberale din Romania, alaturi de numerosi reprezentanti ai societatii civile.

Profesia de consultant in management este o profesie liberala; in Romania, caracterul liberal al profesiei a fost consfiintit prin afilierea in 2009 a Asociatiei Nationale, AMCOR, la UPLR, Uniunea Profesiilor Liberale din Romania.

In cadrul conferintei, presedintele AMCOR, domnul Mihai Svasta, a sustinut o prezentare despre importanta promovarii profesionalismului si a eticii pe piata de consultanta in management din Romania si despre activitatile derulate de AMCOR pentru indeplinirea acestui deziderat; cu atat mai mult cu cat, spre deosebire de majoritatea profesiilor liberale reprezentate de asociatii membre UPLR, profesia de consultant in management este o profesie autoreglementata, prin organismul de bransa, AMCOR.

Despre AMCOR

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este organizatia nationala profesionala a firmelor si specialistilor din domeniul consultantei in management.

AMCOR reuneste astazi peste 80 de companii de consultanta si training in management, incluzand liderii pietei romnesti in aceste sectoare.

Asociatia este membru deplin in structurile europene si globale ale profesiei si anume FEACO Brussels, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta in Management, in ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management.

La nivel national, AMCOR reprezinta organismul de reglementare a profesiei de consultant in management, Asociatia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania, UPLR.

Misiunea AMCOR este de a oferi valoare adaugata membrilor sai prin promovarea unui climat de profesionalism si etica pe piata de consultanta din Romania.

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam contactati:
Raluca HAU, Manager AMCOR
Telefon: +40 21 311.51.75
E-mail: [email protected]
Web-site: www.amcor.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.