AMCOR a derulat o noua sesiune de certificare internationala a consultantilor in management

0
amcor_nouAsociatia Consultantilor in Management din Romania, AMCOR, a derulat in data de 24 noiembrie a doua sesiune din acest an de certificare internationala CMC a consultantilor in management.

Titlul de CMC, Certified Management Consultant, reprezinta cea mai importanta distinctie pe care o poate dobandi un consultant in management.

Titlul de CMC este recunoscut in peste 45 de state si fiecare consultant in management certificat trebuie sa se prezinte la o sesiune de recertificare la fiecare trei ani.

AMCOR este singura organizatie din Romania autorizata de catre ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management, sa deruleze sesiuni de certificare si recertificare CMC la care pot participa doar consultanti din cadrul firmelor de consultanta atestate national de catre AMCOR.

Lista completa a consultantilor in management din Romania care detin titlul de Certified Management Consultant, CMC, este disponibila pe site-ul AMCOR, sectiunea Certificare Internationala.

Despre AMCOR

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este organizatia nationala profesionala a firmelor si specialistilor din domeniul consultantei in management.

AMCOR reuneste astazi peste 80 de companii de consultanta si training in management, incluzand liderii pietei romnesti in aceste sectoare.

Asociatia este membru deplin in structurile europene si globale ale profesiei si anume FEACO Brussels, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta in Management, in ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management.

La nivel national, AMCOR reprezinta organismul de reglementare a profesiei de consultant in management, Asociatia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania, UPLR.

Misiunea AMCOR este de a oferi valoare adaugata membrilor sai prin promovarea unui climat de profesionalism si etica pe piata de consultanta din Romania.

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam contactati:
Raluca HAU, Manager AMCOR
Telefon: +40 21 311.51.75
E-mail: [email protected]
Website: www.amcor.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.