Amazon asteapta candidati la Targul de Cariere din Iasi. Ce premiere sunt la evenimentul din acest an

0

tdcJoburi in domenii precum servicii si retail, contabilitate si inginerie sunt doar o parte din oferta de locuri de munca disponibila la targul din aceasta primavara, care va avea loc la Iasi timp de doua zile, in perioada 27-28 martie, la Palas. Unul dintre principalii participanti, Amazon, face angajari la Targul de Cariere Iasi.

Participantii in cautarea unui loc de munca sau cei care doresc sa-si schimbe job-ul actual vor descoperi o gama larga de oferte de angajare. De asemenea, in premiera, ei pot primi feedback pe CV la fata locului, din partea unor specialisti in cariera, care vor fi prezenti la targ.

Alte companii multinationale prezente la targul de la Iasi se pot regasi pe site-ul evenimentului, www.ejobs.ro/targuldecariere.

O alta premiera la Targul de Cariere din aceasta primavara reprezinta faptul ca participantii au posibilitatea de a se inscrie gratuit la Atelierul de Cariere, un seminar de profil in doua parti, a cate doua ore, pentru a afla care este primul pas in cautarea carierei dorite, precum si tehnici de redactare a unui CV care sa atraga atentia. inscrierea se face, de asemenea, pe site-ul targului.

Accesul este liber si se va face intre orele 10.00-16.00. De asemenea, candidatii care vin cu CV-ul la targ au posibilitatea de a castiga o tableta de ultima generatie, daca se inscriu la tombola organizata la fata locului, prin completarea unui talon.

Mai multe detalii pot fi descoperite zilnic pe pagina www.facebook.com/targuldecariere.

Targul de Cariere este cea mai mare retea din Romania si din Republica Moldova, care aduce impreuna sute de angajatori si mii de candidati. Proiectul, demarat initial in 2006 de agentia Fapte, se desfasoara in prezent in parteneriat cu eJobs.ro, care a initiat anul trecut seria evenimentelor eJobs Expo. La ora actuala suntem prezenti in orase precum Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Tirgu Mures, Constanta, Craiova, Bacau, Chisinau, respectiv Balti si ne adresam angajatorilor de orice profil si tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca. Calendarul evenimentelor din aceasta primavara poate fi consultat aici: https://www.facebook.com/targuldecariere/events .

Persoana de contact:
Radu Neag, PR Manager
www.fapte.org
0733 082 103
[email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.