Alerte Premium – un nou serviciu Finantare.ro

0

Vrei sa fii primul care afla noutatile importante din domeniu intr-un mod rapid, simplu si concret, direct pe mail?  Site-ul  Finantare.ro te sprijina in acest sens, prin lansarea unui nou serviciu – http://www.finantare.ro/alerte-premium-finantare-ro.

Acesta ofera vizitatorilor site-ului sansa de a beneficia de accesibilitatea informatiilor importante din domeniu, intr-un mod prompt si care sa le asigure primul pas in dezvoltarea si implementarea proiectelor.

Serviciul „Alerte Premium Finantare.ro” este dedicat consultantilor, companiilor, autoritatilor publice locale, organizatiilor nonguvernamentale si persoanelor fizice. Printre informatiile care vor fi trimise prin e-mail  in urma abonarii se numara:

  • apeluri de proiecte (noi finantari ce apar);
  • modificari la un program de finantare existent (corrigendum, prelungirea sesiunii de depunere etc.);
  • actualizari emise de Autoritatea de Management;
  • calendare ale apelurilor de proiecte emise de Autoritatea de Management;
  • ghiduri publicate spre consultare;
  • breaking news in domeniul finantarilor.

In cadrul acestui e-mail abonatii vor primi toate informatiile din domeniul finantarilor care sunt relevante categoriei din care fac parte (consultanti, companii, autoritati publice locale, organizatii nonguvernamentale si persoane fizice), serviciul permitand personalizarea informatiilor pe care acestia urmeaza sa le primeasca.

Mai mult decat atat, modul de prezentare a informatiei a fost special creat pentru a facilita parcurgerea informatiei. Alertele Premium Finantare.ro nu vor contine bannere ca in cazul newsletterelor gratuite sau alti stimuli vizuali care sa le distraga atentia, ci vor contine doar informatii utile.

Finantare.ro este o platforma online care prezinta, intr-o forma structurata, informatii gratuite cu privire la diferite surse de finantare, facilitand comparatia dintre ele si, implicit, decizia de alegere a modalitatii de finantare potrivite fiecarei organizatii din Romania. Prin intermediul acestui site se doreste sa se creeze o punte de legatura intre solicitantii de finantare, pe de o parte, si potentialii finantatori, de cealalta parte.

Va invitam sa profitati chiar acum de beneficiile acestui nou serviciu – Alerte Premium Finantare.ro.

Persoana de contact:
Carmen-Valeria Carari – Marketing Assistant Arhipelago
[email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.