Afla cum poti trece cu bine de criza economica actuala

0

Pe data de 9 decembrie va avea loc conferinta “The Global Financial Crisis – Where Does Romania Fit?”, organizata de Evensys la Radison SAS Hotel din Bucuresti. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Deloitte Romania, Ernst & Young, Ensight Management Consulting, Biris Goran si PricewaterhouseCoopers.

Conferinta va oferi o imagine detaliata asupra schimbarilor economice actuale, prin analiza si identificarea celor mai vulnerabile industrii si companii, in conditii de instabilitate financiara. Participantii prezenti la eveniment vor afla totodata solutii practice pentru a reduce impactul negativ al actualei crizei economice asupra mediul de afaceri.

Prima sesiune va dezbate implicatiile crizei economice asupra pietei de afaceri din Romania. Lucian Croitoru (Banca Nationala a Romaniei), Nicolae Danila (Profesor Universitar Dr. Vicepresedinte, Academia Oamenilor de Stiinta din Romania), Dorin Alexandru Badea (Treasury Director, UniCredit Tiriac Bank), Patrick Leonard (Partner,Taxation Services, KPMG Romania) si Speranta Munteanu (Senior Director, PricewaterhouseCoopers Romania) vor discuta despre riscurile unei crize financiare, oferind totodata previziuni pe termen mediu si lung asupra evolutiei pietei economice din Romania, in contextul situatiei actuale.

De asemenea, participantii vor afla in ce directie se vor orienta investitiile financiare pe parcursul anului urmator.

Cea de-a doua sesiune se va axa pe problema gradului de expunere la riscul financiar, cei prezenti avand sansa de a afla cum putem gestiona cu succes, in conditiile actuale de piata, rata dobanzii, inflatia si alte variabile asemanatoare.

Dan Bunea (Consultant Independent), Gabriel Biris (Managing Partner, Biris Goran), Roland Teufel (Partner, Ensight Management Consulting) si Toni Iordache (Audit Senior Manager, Deloitte Romania) vor vorbi despre dificultatile cu care se confrunta creditarea unor companii actualmente profitabile, despre rata curenta a dobanzii in conditiile de piata actuale, precum si despre accesul la piata creditelor in conditii de criza.

Participantii la conferinta vor beneficia de solutii pentru un plan strategic de actiune pe timp de criza si vor descoperi care sunt potentialele consecinte ale crizei financiare asupra companiilor si cum pot fi acestea evitate.

De asemenea, specialisti precum Ruxandra Stoian (Director HR Services, PricewaterhouseCoopers Romania), Catherine Martin (Director Financial Advisory, Deloitte Balkans), Kurt Weber (Managing Director, Horváth & Partners Management Consultants), Viorel Cernea (Senior Consultant, Ensight Management Consulting) vor discuta despre cum putem gestiona riscul corporatist, ce inseamna criza economica din perspectiva resurselor umane, precum si din perspectiva pietei de real estate, precum si despre multe alte subiecte. Care vor fi consecintele crizei financiare asupra dezvoltatorilor si managementul si logistica resurselor sunt alte doua subiecte asupra carora se vor concentra vorbitorii acestei sesiuni.

“Traversam o perioada tulbure din punct de vedere financiar si economic si trebuie sa fim cat mai informati asupra situatiei cu care ne confruntam, dificultatile si provocarile care ne asteapta, precum si modalitatea cea mai potrivita pentru a aborda si gestiona actuala criza economica cu succes si cu impact minim asupra companiilor noastre.

In acest context, evenimentul reuneste specialisti si consultanti importanti pentru a dezbate unele dintre cele mai controversate probleme, oferind solutii reale pentru o gestionare cat mai eficienta”, anunta Dana Dumitrescu, Managing Partner, Evensys Consult.

Mai multe informatii despre eveniment, program si vorbitori pot fi gasite la adresa www.crisisconference.ro.

EVENSYS este companie cu 2 ani de experienta in organizarea de conferinte si seminarii proprii si acopera patru domenii de activitate: Marketing, Internet, Real Estate si Financiar. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale care privesc atat industria de business locala cat si din Europa Centrala si de Est.

Evensys Consult
Tel: 021/231.72.13-15
Fax: 021/231.72.16
Web: www.evensys.ro
www.crisisconference.ro

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.