Afla cum poti „solutiona” criza dintre viata personala si profesionala pe 26 iunie 2013 alaturi de coach Mihai Stanescu!

0

mihai_stanescu

Mihai Stanescu, unul dintre cei mai importanti si mai experimentati specialisti in coaching din Romania, lanseaza o serie de sesiuni publice de coaching pentru toti cei care doresc sa lucreze cu un „antrenor” profesionist, dar nu au avut acces pana acum la unul. „Serile de coaching” sunt singurele intalniri informale de acest gen deschise publicului larg din Romania si isi doresc sa demonstreze tuturor modul de functionare si beneficiile acestui tip de dezvoltare personala si profesionala.

Editia din 26 iunie 2013 este centrata pe ‘’Personal vs. profesional: Solutionarea crizei’’ sau cum sa regasesti echilibrul in relatiile profesionale si personale, iar locul de intalnire este Grand Café Van Gogh (Str. Smardan nr. 9, vis-à-vis de BNR ).

Echilibrul dintre viata profesionala este definit ca „gestionarea eficienta a actului de jonglerie intre munca platita si alte activitati importante pentru un individ”. Echilibrul „corect” este un concept foarte subiectiv, ce difera atat de la individ la individ cat si de la o etapa a vietii la alta

Problema poate fi doar exagerarea intr-o directie sau alta. Important este sa iti mentii active toate sistemele vietii, tot ce iti aduce satisfactie, succes, bucurie, pofta de viata. De multe ori, aici apar neclaritati la indivizi si echipe: s-au obisnuit sa functioneze intr-un anume fel, iar lumea se schimba constant. Si prin urmare nu mai pot raspunde eficient si cu suficient entuziasm la provocarile vietii de business.

„Antrenamentul” de seara, personal sau profesional, va incepe in 26 iunie, de la orele 18.00 pana la 21.00, avand caracterul unei intalniri bazate pe o structura dialogala informala, centrata pe subiecte des intalnite in viata personala si profesionala a tuturor, luand insa in considerare preocuparile punctuale ale participantilor. Ghidat de coach Mihai Stanescu, intalnirea constituie o experienta care te va ajuta sa gasesti raspunsul la orice fel de intrebari si sa ai rezultate pe care sa le simti imediat in viata ta, a business-ului pe care il conduci sau a companiei in care activezi.

Mai multe detalii despre „Seara de Coaching” poti afla de aici sau scriind pe adresa [email protected], ori telefonand la 0751 296 113.

***

Mihai Stanescu are o experienta profesionala de peste 10 ani si peste 4.500 de ore de executive & business coaching, materializate prin proiecte individuale si de echipa implementate in peste 100 de companii de diferite marimi si din diferite industrii, atat romanesti, cat si multinationale. Unul dintre primii coach-i profesionisti din Romania, Mihai Stanescu este membru al Federatiei Internationale de Coaching (ICF), al European Mentoring & Coaching Council (EMCC) si membru fondator al Asociatiei Romane pentru Coaching (ARC).

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.