Afla cum poti iti poti transforma PASIUNILE in AFACERI de succes

0

Banner - site Accendo - Afaceri din pasiuni_1 10aMajoritatea studiilor psihologice despre motivatie din psihologia organizationala arata ca eficienta in munca este mult mai strans legata de motivatia intrinseca decat de motivatiile materiale, exterioare. Oricat ar parea de ciudat, oamenii se mobilizeaza mult mai bine si au o rezistenta mult mai mare la stres si la oboseala atunci cand sunt pasionati de munca lor decat atunci cand singurul scop este castigul material. De altfel, Confucius a spus-o acum 2.500 de ani: „Fa ceea ce-ti place cu adevarat si nu vei mai munci nicio zi din viata ta”, referindu-se, bineinteles, la faptul ca atunci cand suntem pasionati de ceea ce facem, cuvantul „munca” isi pierde acceptiunea pe care i-o dam uneori – o activitate solicitanta, stresanta, obositoare, uneori plictisitoare si monotona, dar necesara pentru a ne asigura traiul.

In fiecare om exista resursele interioare pentru a ajunge in punctul in care ne putem debarasa de acceptiunile negative ale acestui cuvant. Interesele, hobby-urile, pasiunile fiecaruia reprezinta tot atatea parghii prin care ne putem transforma viata profesionala intr-o experienta placuta si plina de satisfactii. Obstacolele sunt mai usor de depasit, oboseala este resimtita intr-un mod placut, iar ideile creative vin mai usor, pentru ca se leaga de un domeniu pentru care cel in cauza a avut dintotdeauna o afinitate crescuta. Poate de aceea cele mai rasunatoare succese in afaceri au pornit de la o idee simpla sau de la un hobby despre care toti credeau ca nu va duce nicaieri.

Usor de zis, dar cum poate fi deblocat acest potential urias? Care sunt modalitatile prin care ne putem transforma aceste resurse interioare in niste vectori ai succesului? Cum ne putem asigura un viitor stabil si prosper pornind de la pasiunile noastre? Pe 11 octombrie ai ocazia de a afla aceste lucruri, participand la conferinta „Afaceri din pasiuni”, care va avea loc la Hotel Marshal Garden din capitala.

Speakeri:
Dragos Anastasiu (Presedinte Eurolines, membru juriu Arena Leilor)
Alice Nastase-Buciuta (redactor sef revista TANGO)
Camelia Sucu (manager Class Living)
Mihaela Radulescu  (manager Innerout)
Rucsandra Hurezeanu (fondatoarea companiei Ivatherm, antreprenor)
Doru Panaitescu (consultant independent, antreprenor, trainer)
Andrada Sas (moderatorul evenimentului)

In cadrul evenimentului vom discuta, intr-o ambianta relaxata si prietenoasa, despre:

  • Cat de important este sa faci cu pasiune ceea ce faci
  • Cum sa iti dezvolti o afacere de succes
  • Care sunt factorii de risc ai unei afaceri
  • Tips & Tricks

Participantii vor avea ocazia de interactiona cu speakerii si de a afla, direct de la oameni care au reusit sa-si implineasca visele, cat de important este sa ai incredere in propria persoana, sa gandesti pozitiv si sa iesi din zona de confort pentru a reusi. Vino pe 11 octombrie la Hotel Marshal Garden din Bucuresti si afla raspunsul la intrebarea: „care sunt pasii prin care ne putem crea un viitor stralucit din pasiunile noastre?”

Mai multe detalii despre eveniment si inscrieri, pe http://afaceri.accendotraining.ro/ sau la 0735.211.513 / [email protected] – persoana de contact: Silvana Oprea

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.