Afla cum poti depasi „tavanul de sticla” pe 29 mai 2013 alaturi de coach Mihai Stanescu!

0

29mai_300x250pxMihai Stanescu, unul dintre cei mai importanti si mai experimentati specialisti in coaching din Romania, lanseaza o serie de sesiuni publice de coaching pentru toti cei care doresc sa lucreze cu un „antrenor” profesionist, dar nu au avut acces pana acum la unul. „Serile de coaching” sunt singurele intalniri informale de acest gen deschise publicului larg din Romania si isi doresc sa demonstreze tuturor modul de functionare si beneficiile acestui tip de dezvoltare personala si profesionala.

Editia din 29 mai 2013 este centrata pe „Cum sa depasesti <tavanul de sticla>?” sau cum iti continui dezvoltarea ta dupa ce ti-ai atins nivelul optim, iar locul de intalnire este Grand Café Van Gogh (Str. Smardan nr. 9, vis-à-vis de BNR).

Indiferent daca esti abia la inceputul carierei sau esti deja un profesionist de succes, „tavanul de sticla”(glass ceiling) constituie „bariera nevazuta” care te tine din cresterea-ti organica inspre treptele superioare ale scarii ierarhice, netinandu-se cont de calificarile sau realizarile tale. Asadar ascensiunea profesionala sau personala este privita ca un turn cu trepte la capatul careia se poate vedea cerul senin si nenumaratele posibilitati. Ȋnsa ceea ce nu stii este ca tavanul este de sticla, iar treptele lipicioase. Nu impiedica visarea, dar o fac irealizabila.Pe moment.

Stii sa te automotivezi? Cum treci de la vise la obiective? Stii sa iti faci un plan realist, dar sa iti monitorizezi obiectivele? Esti pregatit sa alegi dintre rezultatele actiunilor tale?

„Antrenamentul” de seara, personal sau profesional, va incepe in 29 mai, de la orele 18.00 pana la 21.00, avand caracterul unei intalniri bazate pe o structura dialogala informala, centrata pe subiecte des intalnite in viata personala si profesionala a tuturor, luand insa in considerare preocuparile punctuale ale participantilor. Ghidat de coach Mihai Stanescu, intalnirea constituie o experienta care te va ajuta sa gasesti raspunsul la orice fel de intrebari si sa ai rezultate pe care sa le simti imediat in viata ta, a business-ului pe care il conduci sau a companiei in care activezi.

Mai multe detalii despre „Seara de Coaching” poti afla de aici: http://www.mihaistanescu.ro/2013/01/23/seara-de-coaching-program-si-detalii/ sau scriind pe adresa [email protected].

***

Mihai Stanescu are o experienta profesionala de peste 10 ani si peste 4.500 de ore de executive & business coaching, materializate prin proiecte individuale si de echipa implementate in peste 100 de companii de diferite marimi si din diferite industrii, atat romanesti, cat si multinationale. Unul dintre primii coach-i profesionisti din Romania, Mihai Stanescu este membru al Federatiei Internationale de Coaching (ICF), al European Mentoring & Coaching Council (EMCC) si membru fondator al Asociatiei Romane pentru Coaching (ARC).

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.