Afacerile se fac la Cluj

0

26 noiembrie 2007

Vineri, 23 noiembrie 2007, orasul Cluj-Napoca a fost gazda oamenilor de afaceri din judetele Cluj si Alba, invitati la cea de-a 26 – a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile). Organizata de Agora Media, a treia editie SolePAD Cluj-Napoca s-a desfasurat in sala Madrigal, a Hotelului Belvedere din localitate.

In deschidere, Elisabeta Dumitrescu, Director al Departamentului Relatii Internationale in cadrul Camerei de Comert si Industrie Cluj, a salutat initiativa organizarii SolePAD la Cluj-Napoca, intr-o perioada in care, saptamanal, se lanseaza noi programe de finantare sau noi conditii de accesare a acestora. Potrivit unui studiu comandat de reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti, mediul de afaceri este al doilea beneficiar, dupa mediul politic, al fondurilor structurale puse la dispozitie de Uniunea Europeana. Dar pentru ca firmele sa fie intr-adevar beneficiare, trebuie sa cunoasca toate informatiile necesare pentru accesarea acestor fonduri, a mai spus Elisabeta Dumitrescu.

Agenda conferintei a fost deschisa de Alexandru Cristian, SOHO and SME Proposition Manager in cadrul Orange Romania. Au mai fost prezenti in aceasta prima parte: Bogdan Sima, Business Development Consultant SME Market in cadrul S&T Romania, Vasile Listes, Directorul punctului de lucru Cluj al Siveco Romania, Adrian Lupau, Sales Manager in cadrul Sysgenic Group si Adrian Susac, Expert in cadrul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.

Cea de-a doua parte a evenimentului a demarat cu prezentarea sustinuta de serban Zirnovan, Dell Enterprise Business Manager for Bulgaria and Romania, Ovidiu Teodorescu, Senior Product Manager in cadrul Brinel, Doru Ilasi, Director Executiv al companiei Aplix, un membru activ al comunitatii Open Source. Mariana Man, sef Birou Asistenta Contribuabili, Directia Generala a Finantelor Publice Cluj, Gabriela Rebrean, Consilier Programe in cadrul Oficiului Teritorial pentru intreprinderi Mici si Mijlocii Cluj si Elisabeta Moraru, EU Grants Advisor Project Manager.

SolePAD este programul de conferinte unde firmele pot afla cum si cu ce pot realiza cele doua imperative ale managementului modern: folosirea sistemelor informatice si eficientizarea cheltuielilor. Management modern si eficient inseamna viteza de reactie la miscarile pietei si cerintele clientilor, respectiv control eficient al costurilor.

SolePAD Cluj-Napoca a fost promovat cu sprijinul partenerilor media: Finantare.ro, Monitorul de Cluj, Antena 1 Cluj-Napoca, Radio Transilvania, Saptamana Clujeana, Radio Impuls, NCN TV, Radio Cluj,  Ziua de Cluj, RFI,  Informatia de Cluj, Kiss FM, Agenda Clujeana, Magic FM, Zile&Nopti,  PRWave si a publicatiilor Agora Media: eWeek, PC Magazine, Channel Partner, Agora News, Sintetic si NetReport. Partener local: Camera de Comert si Industrie Cluj.

Contact:
Agora Media
Telefon: 021/330.92.82
E-mail: [email protected]

Sursa: Plandeafacere.ro, 26 noiembrie 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.