Afaceri.ro sustine prezentarea companiilor/serviciilor romanesti in China

0

ChinaComunitatea Afaceri.ro ajunge in China pentru al doilea an consecutiv – in cadrul unei misiuni economice. In perioada 27 iunie – 5 iulie, organizatorii invita exportatorii din IT&Telecom, producatorii si alte companii care doresc sa-si extinda afacerea pe piata din China intr-o misiune economica ce se anunta a fi chiar mai interesanta si complexa decat editia din 2015.

Timp de 9 zile, delegatia romaneasca va participa, atat in Shanghai, cat si in Beijing, la doua conferinte Afaceri.ro, Mobile World Congress Shanghai, sesiuni de business matching, intalniri cu mediile de afaceri din cele doua metropole si networking informal in cadrul programului cultural si turistic.

Scopul evenimentului este reprezentat de un amestec intre promovarea oportunitatilor de parteneriate Romania-China, promovarea oportunitatilor de investitii chineze existente in Romania si facilitarea dezvoltarii relatiilor de import-export Romania-China.

In cazul in care reprezentantii unei companii nu se pot alatura fizic delegatiei Afaceri.ro in cadrul acestei misiuni economice, echipa organizatoare poate facilita si sustine prezentarea unor proiecte / firme interesate sa se promoveze in fata companiilor chineze, avand in vedere ca se beneficiaza de sustinerea a trei organizatii din China (inclusiv ambasada Romaniei in Beijing), care vor putea facilita astfel de intalniri cu mediile de afaceri locale.

Asadar in cadrul acestor evenimente delegatia Afaceri.ro va intalni potentiali parteneri, investitori sau clienti din domeniile de activitate mentionate.

Afla detalii despre Misiunea economica Afaceri.ro China 2016 pe pagina oficiala sau contactand organizatorii la [email protected] Totodata, va puteti inscrie in formularul disponibil aici si veti primi toate informatiile legate de program si costuri.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.