Afaceri.ro sprijina Conferinta Nationala JCI Romania, Iasi 29 octombrie – 1 noiembrie 2009

0
afaceri.ro

Afaceri.ro sprijina Conferinta Nationala JCI printr-un Business Networking Event. Vino sa-ti cunosti si tu viitorii parteneri de afaceri – tineri antreprenori, ca si tine, manageri, consultanti sau freelanceri!

Pe 31 octombrie, in incinta Hotelului Capitol din Iasi, fiecare invitat va avea la dispozitie doua ore pentru a identifica oportunitati de a colabora, a lega parteneriate sau a obtine recomandari, printr-o serie de discutii fulger cu restul participantilor.

Afaceri.ro este locul de intalnire al tinerilor profesionisti, lideri si oameni de afaceri din Romania. Afaceri.ro este o retea sociala, in care intra oameni de afaceri si specialisti din diverse domenii legate de domeniul afacerilor, din Romania si din strainatate. Site-ul ofera un director de contacte de afaceri si grupuri de discutie specializate, precum si instrumente utile pentru transmiterea informatiilor (declararea de evenimente sau publicarea de anunturi de afaceri, de exemplu).

Arhipelago este o retea de website-uri care acopera patru sfere distincte de interes din mediul online: business, entertainment, personal tools si social.

Arhipelago Business include o serie de site-uri utile pentru cei interesati de solutii privind crearea si dezvoltarea propriei afaceri: Finantare.ro, Firme.ro, Managementul-Proiectelor.ro, PlanDeAfacere.ro, Iasinet.ro, Asigurari.ro, Agra.ro, Freelanceri.ro, Cursul.ro si Traineri.ro.

Arhipelago Entertainment are in portofoliu site-uri precum Muzica.ro, Filme.ro si Horoscop.ro.

Arhipelago Personal Tools include site-uri – instrument, care ofera informatii punctuale de care utilizatorii au nevoie: Anunturi.ro, Imobiliar.ro, Meteo.ro, Prognoze.ro, Bunatati.ro, Hoteluri.ro, CalendarulOrtodox.ro.

Arhipelago Social include site-uri cu caracter social: Politicieni.ro, Voluntar.ro.

Junior Chamber International organizeaza Conferinta Nationala in sprijinul pregatirii tinerilor antreprenori, managerilor si free-lancerilor din intreaga tara. Prima editie va avea loc in perioada 29 octombrie – 1 noiembrie 2009 la Iasi.

Toti participantii vor fi instruiti in materie de cunoastere personala, acordarea si receptia feedback-ului, inteligenta emotionala, leadership, metode creative in rezolvarea problemelor, comunicare nonverbala, networking, coaching si organizare eficienta.

Inscrieri si mai multe detalii despre BNE si prezentarea Proiectului Holon la adresele de mail [email protected] sau [email protected] si la numarul de telefon 0771.265.780 (Andreea Holban).

Inscrierile si mai multe detalii despre Conferinta Nationala JCI pe http://jciromania2009.org

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.