Afaceri.ro – Platforma pentru promovarea exportului in Ucraina

0

Banner-Afaceri.ro-Cernauti-2015-300x250In perioada 17-18 septembrie 2015, Horizont Business Hub, APEC Iasi si Arhipelago organizeaza Misiunea Economica Afaceri.ro Cernauti 2015.

Evenimentul are scopul de a promova mediul de afaceri regional la Cernauti si de a oferi un cadru de sprijin si incurajare a parteneriatelor pentru export intre regiunile de frontiera.

La acest eveniment vor lua parte atat reprezentanti ai mediului de afaceri privat, ai institutiilor de administratie publica, ai institutiilor de invatamant superior din regiunea de Nord-Est si Cernauti, cat si ai asociatiilor romano-ucrainene.

Pana in acest moment au confirmat prezenta peste 40 de companii romanesti si ucrainene din domeniul IT, agricultura, constructii, consultanta si productie de mobilier interesate de oportunitatile de export.

Programul misiunii este creat pentru companiile interesate de dezvoltare si export si cuprinde o serie de activitati menite sa incurajeze colaborarile intre companii si organizatii din Romania si Ucraina, sa prezinte mediul de business ucrainean si sa ofere oportunitatea de a participa la intalniri private de business tuturor participantilor din Romania.

In cadrul Misiunii se va desfasura Conferinta Internationala Afaceri.ro Cernauti 2015, care cuprinde cinci sesiuni:

● Oportunitati de investitii in regiunile transfrontaliere;
● Cultura si afaceri
● Cooperare Romano-Ucraineana in domeniul IT;
● Proiecte transfrontaliere;
● Oportunitati de export pentru companiile specializate pe import-export.

In plus, participantii vor avea oportunitatea de a fi parte a altor activitati orientate pe dezvoltarea afacerilor si pregatirea companiilor pentru activitatea de import-export:

● training on the road pe teme precum: mediul de afaceri ucrainean, pregatirea companiei pentru export, utilitatea networkingului in dezvoltarea afacerilor si identitatea vizuala pentru companiile interesate de export;
● networking dinner cu specific bucovinean;
● intalniri de afaceri cu reprezentanti ai administratiilor locale;
● vizita la obiective turistice renumite, cum ar fi Universitatea din Cernauti, Palatul Metropolitan Cernauti, Teatrul National Cernauti si Cetatea Hotin.

INSCRIERE

Pentru mai multe detalii legate de agenda misiunii, conditiile de participare si costurile asociate vizitati pagina evenimentului: http://www.afaceri.ro/misiunea-economica-afaceri-ro-cernauti-2015/ sau trimiteti un email la adresa [email protected]. Formularul pentru inscriere este disponibil la adresa  goo.gl/HStVkj.

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Primaria Siret, Promos Collection, Exonia, Autonom, Idilis, Parcul stiintific si Tehnologic Tehnopolis, Primaria Iasi, Primaria Cernauti, Allbiz, Clusterul EuroNest, Camera de Comert si Industrie Cernauti, Consiliul Judetean Iasi, Camera Agricola Iasi, Broul Regional de Cooperare Transfrontaliera Suceava Romania-Ucraina, Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi, Saga Software, Camera de Comert si Industrie Vaslui, Paragraf Social Consalting, Discontimo, Langate, Che Lawyers, Nimpha, Art4com, Ludor Engineering, JCI Romania, JCI Ukraine, AIESEC, Asociatia de Prietenie Romania Ucraina, Aries Romania, Asociatia Nord, Ovidiu Oltean, Alchemy TRainig&Coaching, Enterprise Europe Network, Camera de Comert si Industrie Iasi, Camera de Comert si Industrie Suceava, Iconic Cluster, Invest in Iasi, Fabricat in Iasi, Metro, Cafe Bacara, Liga Prim, Travis, Meteo.ro, BucPress, Cv.Vj.Ua, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Ziarul Evenimentul, Finantare.ro, ManagementulProiectelor.ro, PlanDeAfacere.ro, Intreprinzatori.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.