Afaceri.ro, pentru prima data in Statele Unite cu o misiune economica dedicata companiilor din IT, Mobile si alte domenii

0

cover-update-afaceri-ro-sua-2017Unul din cele mai indraznete proiecte desfasurate sub egida Afaceri.ro urmeaza a avea loc la debutul anului 2017, mai exact in perioada 2 – 12 ianuarie. Acesta se adreseaza  intreprinzatorilor romani din industria digitala, producatorilor, importatorilor si exportatorilor de produse de larg consum, dar si altor companii care doresc sa-si extinda afacerea pe piata din Statele Unite sau sa simta pulsul uneia din cele mai dezvoltate economii ale lumii.

Pe o perioada de 10 zile, delegatia Afaceri.ro va lua parte, atat in Las Vegas cat si in San Francisco, la un matchmaking event international, la celebrul targ CES (Consumer Electronics Show), la vizite si intalniri cu mari companii de pe piata tehnologiei din San Francisco si Silicon Valley, si la alte momente de networking informal pregatite de organizatori.

Misiunea economica in SUA continua asadar obiectivul Afaceri.ro de a intari si creste comunitatea formata pe parcursul celor 4 ani de existenta, de a conecta afaceri si de a crea valoare.

„Aceasta misiune Afaceri.ro se adreseaza companiilor cu potential de crestere si antreprenorilor ambitiosi care au curajul de a juca in liga mare, la nivel gobal. Invitam alaturi de noi start-up-uri promitatoare, IMM-uri care isi propun sa vanda global, precum si universitati, clustere si administratii locale. Traseul ales va include intalniri cu distribuitori, vanzatori, promotori ai noilor tehnologii, investitori, inovatori etc. Pe scurt, ne vom intalni cu actori relevanti din tehnologie, investitori si companii care cauta parteneri internationali si antreprenori talentati. Pe langa afacerile din Silicon Valley si CES, vom oferi experiente de neuitat in Las Vegas si San Francisco„, a declarat Marius Alexa, fondatorul programului Afaceri.ro.

Pentru companiile din IT&Mobile, dar si pasionatii de tehnologie, misiunea economica include si posibilitatea extraordinara de a participa la CES Las Vegas 2017, un eveniment global care a reprezentat, de 50 de ani si pana in prezent, platforma de lansare pentru inovatiile si tehnologiile care au schimbat si schimba lumea. CES este locul mondial de reuniune pentru cei care prospera in lumea tehnologiilor, dar si locul in care noile generatii de inovatii sunt introduse pe piata.

Printre sutele de expozanti care si-au anuntat prezenta pana acum se numara: Adobe Systems, Google, GoPro, HTC Corporate, Huawei, Hyundai, Intel, Kaspersky, Lego, Lenovo, LG Electronics, Logitech, Microsoft, Nokia, NVIDIA, Panasonic, Philips, Polaroid, Samsung, Snapchat, Sony, Spotify, TP-Link, Toyota, University of Southampton Future Worlds Incubator, University of Tokyo, University of Utah, Volkswagen Group of America, Yahoo! Inc.

Mai multe detalii despre Misiunea economica Afaceri.ro SUA 2017 pot fi gasite pe pagina oficiala sau contactand organizatorii la adresa de email: [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.