Afaceri.ro organizează două bootcamp-uri în Pampas și Patagonia

0

În noiembrie 2022,  o delegație de lideri și antreprenori vor participa la Botcamp-ul Pampas 2022 (Argentina-Chile), unde vor vizita cele mai impresionante atracții turistice de pe traseu, cum ar fi Feribotul Montevideo – Buenos Aires, Mendoza, Aconcagua, Santiago. Participanții vor avea parte și de cursuri axate pe strategii de afaceri, negociere, creativitate, marketing internațional, cum să deschizi o afacere, etc.

Această călătorie va continua cu un Bootcamp în Patagonia. Pe lângă vizitarea unor celebre obiective de pe traseu, participanții vor avea ocazia să viziteze și ghețarul Perito Moreno, Ushuaia și parcul național “Țara de Foc”.

Cea mai importantă parte a acestui bootcamp va include cursuri axate pe marketing internațional, export și import, cum deschizi o afacere și curiozități despre specificul cultural local, dar și experiențe culturale, activități specifice zonei și vizitarea locațiilor de interes economic.

Printre beneficiile participării la aceste bootcamp-uri sunt: traininguri de antreprenoriat, descoperirea culturii Americii Latine, schimbul de contacte de afaceri și descoperirile spirituale. 

Taberele de antreprenoriat Afaceri.ro sunt gândite să îmbine strategiile unei afaceri prospere cu explorare și să scoată întâlnirile de tip training, vizitarea locațiilor de interes economic si networking din zona de confort tradițională, ducându-le la mii de kilometri depărtare, în zone cu adevărat unice în lume.

Pentru mai multe detalii trebuie să completați acest formular: https://www.afaceri.ro/bootcamp-afaceri-ro-pampas-2022…/ sau https://www.afaceri.ro/bootcamp-afaceri-ro-patagonia…/

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.