Afaceri.ro, 12 mai, Tarnaveni: Eveniment de cultura a afacerilor la Tarnaveni

0

Banner-Afaceri.ro-Tarnaveni-2016-468x60pxConferintele Afaceri.ro marcheaza un nou oras pe lista evenimentelor de business. De data aceasta este vorba despre Tarnaveni, un oras care se dezvolta din punct de vedere antreprenorial.

Conferinta Afaceri.ro Tarnaveni 2016 va avea loc pe 12 mai 2016, incepand cu ora 09:00, la Restaurant Tarnava. Evenimentul este organizat de Arhipelago si APEC, in parteneriat cu Asociatia Intreprinzatorilor de pe Tarnave.

Conferinta Afaceri.ro Tarnaveni 2016 va aborda teme de interes pentru antreprenorii locali, cum ar fi: povesti antreprenoriale de succes, managementul banilor, noile Finantari active 2014 – 2020, solutii online pentru vanzari si marketing, dezvoltarea antreprenoriatului in zona Tarnaveni.   

Toate aceste subiecte vor fi discutate prin intermediul unor prezentari interactive, dezbateri si ateliere de lucru sustinute de profesionisti in domeniu, avand un sigur numitor comun: dezvoltarea potentialului mediului de afaceri local.

„Cei care se regasesc in categoria: om de afaceri, antreprenor, student, elev, persoana care are un vis, o idee, o intrebare, au ocazia de a face parte din proiectul Asociatiei Intreprinzatorilor de pe Tarnave – ASITAR, de a crea un ecosistem antreprenorial in aceasta zona. Speakerii prezenti la Conferintele Afaceri.ro care sunt lideri de opinie, oficialitati, oameni de afaceri profesionisti, antreprenori si persoane de decizie, ii vor ajuta pe participanti sa faca primul pas  intr-o calatorie transformationala pe calea cautata de acestia” , spune Dan Ioan Popsor – Presedinte Asociatia Intreprinzatorilor de pe Tarnave.

Printre speakerii care au acceptat invitatia se regasesc: Gianina Florea (Fondator, Ascending Corporation), Ciprian Stavar (Co-fondator, Central Hub), Radu Balanean (Prim-Vicepresedinte, Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania), Dr. Dacia Hincu (Doctor, Vizual Med),  Alexandra Tudor (PPC Architect Canopyst, Canopy), Eusebiu Burcas (Fondator, Burcash), Ovidiu Popica (Project Manager Startup Cafe), Mihai Negrea (Team Leader Sales & Account Manager, REEA), Marius Alexa (CEO, Arhipelago) Dan Ioan Popsor ( Fondator, Siterom).

Pentru a aduce un plus valoare continutului din cadrul conferintei, puteti trimite intrebarile adresate speakerilor evenimentului aici.

O atentie deosebita va fi acordata subiectelor Managementul banilor si New Media & Online Marketing. Aceste teme vor fi aprofundate in cadrul sesiunii de workshop:
–    Managementul banilor, se va discuta despre treptele succesului financiar si ce trebuie sa faceti pentru a ajunge la siguranta financiara.
–    New Media & Online Marketing, impreuna cu un specialist in marketing online, un antreprenor local de succes, si un expert in comunicare online vor discuta cum poate fi pus internetul la lucru pentru afacerile mici si mijlocii.

Pentru mai multe detalii despre Conferinta Afaceri.ro Taranveni veti putea gasi pe pagina web.

De asemenea, puteti accesa pagina de Facebook a evenimentului.

Inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor: Reea, Siterom,  JCI Romania, Startup Cafe, Promos Collection, Gecsat, Exonia, Autonom,, HotNews, Forbes, Jurnalul de Afaceri, Fundatia Post Privatizare, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Puteti contacta direct organizatorii la [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.