„Afaceri pe tocuri” – un imbold pentru femeile antreprenoare

0
afaceripetocuriLuna femeilor incepe mai devreme. Pe data de 28 februarie, in incinta hotelului Novotel va avea loc conferinta dedicata femeilor antreprenoare „Afaceri pe tocuri„. Ele vor avea ocazia sa isi depuna planurile de afaceri in competitie pentru obtinerea unor burse de dezvoltare.

Luni, 28 februarie, ora 18.00, hotelul Novotel va fi gazda conferintei „Afaceri pe tocuri„. Evenimentul organizat de JCI Bucuresti aduce in prim plan importanta femeilor antreprenoare din Romania.

Conferinta va consta in doua sesiuni. Prima parte se axeaza pe discursuri motivationale sustinute de femei antreprenoare, ce au cunostinte solide in implementarea, cresterea si consolidarea unei afaceri. Iar cea- de-a doua parte va fi dedicata prezentarii programului „ESTHR – pachet integral de actiuni pentru dezvoltarea rolului femeii in societatea romaneasca” sustinut de BNS. Prin acesta se doreste stimularea initiativelor antreprenoriale si in special a proiectelor de afaceri propuse de femei. Astfel acestea isi pot exploata si dezvolta talentul, hobbyul sau abilitatile in resurse de venit. Ajuns la cea de-a treia editie de premiere, programul ESTHR ofera premii in valoare de 20000 de lei pentru demararea de mici afaceri (www.egalitatedesansa.ro). 

Femeile ce au sau doresc sa isi dezvolte o afacere si au varsta  intre 18- 50 ani, se pot inscrie la evenimentul de pe 28 februarie pe pagina www.afaceripetocuri.ro, aici pot gasi toate detaliile actualizate la zi, legate de programul evenimentului si vorbitori. Pentru ca luna dedicata femeilor incepe mai devreme, JCI Bucuresti  propune evenimentul „Afaceri pe tocuri” ca o oportunitate unica, de a demonstra ca un toc bine ascutit poate razbate cu succes in jungla afacerilor.

Despre JCI
JCI – Junior Chamber International este cea mai mare si mai veche organizatie internationala de lideri, oameni de afaceri si profesionisti. A fost fondata in 1915 de catre Henry Giessenbier Jr in SUA. In timp, JCI a reusit sa adune oameni din diverse tari, ale caror actiuni aveau la baza principiul cetateniei active.

JCI Bucuresti s-a infiintat acum 9 ani iar alte organizatii locale JCI in Romania se gasesc in: Timisoara, Constanta, Brasov, Iasi, Cluj-Napoca, Lugoj, Sibiu, Oradea, Suceava, Vaslui, Tg.Mures.

Date de contact
:
[email protected]
www.afaceripetocuri.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.