„Afaceri din pasiuni” – Bucuresti, 11 octombrie, Hotel Marshal Garden

0

Afaceri din pasiuni

Comunicarea este cheia unei relatii de succes, fie ca este ea profesionala sau personala.

Ceea ce ne face sa intram intr-o conversatie este, de regula, subiectul acesteia, daca prezinta interes pentru noi, daca avem aceleasi interese ca si interlocutorul nostru, practic daca avem aceleasi pasiuni.

Este foarte important ca ceea ce facem sa facem cu pasiune, pentru ca acest lucru se reflecta asupra vietii noastre. Atunci cand avem un job la care mergem cu placere, un grup de prieteni sau cunoscuti care au in comun aceleasi interese, parca totul devine mai usor, mai clar, mai fun.

Pasiunea ne impinge sa invatam mereu lucruri noi, ne da energia necesara si ne sporeste productivitatea. Iubind ceea ce facem ne transforma in persoane mai relaxate, mai active si mai apreciate de cei din jurul nostru.

Care este momentul in care ne constientizam pasiunile si care este momentul in care ar trebui sa luam o decizie?

Va invitam sa aflati toate aceste lucruri de la persoane care au reusit sa-si valorifice propriile pasiuni: Mihaela Radulescu, Alice Nastase Buciuta, Camelia Sucu, Radu Moraru si nu in ultimul rand pe Luana Ibacka.

Pe 11 octombrie la Hotel Marshal Garden din capitala vom avea ocazia sa auzim povestile lor, modul in care au decis sa iasa din zona de confort si sa-si cladeasca ceva propriu, care sa-i defineasca si care sa le asigure independenta financiara.

Evenimentul este unul motivational, care speram sa va dea curajul de a va valorifica pasiunile.

Asadar, va asteptam  alaturi de invitatii nostri cu o cafea buna si multe subiecte interesante care va vor oferi noi perspective.

Persoanele care se inscriu pana pe 1 septembrie vor beneficia de un pret preferential.

Detalii pe http://afaceri.accendotraining.ro/inscriere/  sau la numarul 0735/211.513 , [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.