Afaceri de succes in Bucuresti cu „Bucharest Business 2007”

0

18 mai 2007

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) lanseaza CD-ul bilingv "Bucharest Business 2007", produs ce se adreseaza atat oamenilor de afaceri din tara si din strainatate care intentioneza sa prospecteze piata bucuresteana si sa-si deschida o afacere in Capitala, cat si celor care intentioneaza sa-si dezvolte, intensiv sau extensiv, afacerile in Bucuresti.

CD-ul cuprinde circa 4.900 profile de firme din Capitala ce activeaza in diverse domenii de activitate, precum si o consistenta baza de date de marketing cu firme din strainatate, provenind in special din tari membre ale Uniunii Europene. De asemenea, analiza SWOT disponibila in "Bucharest Business 2007" reprezinta un alt punct forte al produsului CCIB, potentialii investitori avand la dispozitie un studiu structurat, documentat si pertinent al mediului de afaceri bucurestean, cu evidentierea sectoarelor economice atractive pentru investitorii romani si straini.

"Bucharest Business 2007" este proiectat astfel incat utilizatorul poate regasi usor informatiile selectate pe baza cautarilor multicriteriale datorita existentei unei optiuni de salvare atat a listei de firme, cat si a criteriilor folosite.

CD-ul este util departamentelor de vanzari, aprovizionare, marketing, putand fi folosit atat pentru identificarea de clienti si furnizori noi, cat si pentru campanii de marketing. De asemenea, continutul informational al CD-ului poate sta la baza realizarii unor studii de piata pe segmente de nisa.

Pentru mai multe informatii:
Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti Compartimentul Informatii de Afaceri
Telefon: 021 / 311 96 10
Fax: 021 / 319 01 42
E-mail: [email protected].

Sursa: Redactie PlandeAfacere.ro, 18 mai 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.