Adrian Orza, viceprimar al Timisoarei, participa la primul eveniment regional de comert electronic

0
Adrian Orza, viceprimar al Municipiului Timisoara, va participa la deschiderea ecomTIM, prima conferinta regionala de e-commerce din Romania.

Viceprimar al Municipiului Timisoara din anul 2000, Adrian Orza va prezenta participantilor premierele online ale administratiei locale. Primaria Timisoara este, printre altele, prima administratie care a introdus plata online a taxelor si impozitelor.

Programata pentru intervalul 9-10 februarie 2011, conferinta ecomTIM reuneste la Timisoara unii dintre cei mai buni specialisti din online.

Portofoliul de vorbitori care vor fi prezenti la ecomTIM este format din specialisti precum Dan Bulucea (Google Romania), Marius Ghenea (Asociatia Romana a Magazinelor Online), Cem Tunakan (Groupon Romania), Daniel Nicolescu (GECAD ePayment), Cristian Manafu (The Connector), Doru Panaitescu (consultant&trainer online), Dorin Boerescu (2Parale) si Alin Popescu (Avocatnet).

Organizat de 2Parale, cea mai mare retea de afiliere din Romania, ecomTIM este structurat in doua zile de noutati, sugestii si idei de dezvoltare a afacerilor online. Prima zi este dedicata conferintelor despre fenomenul e-commerce in Romania, iar cea de-a doua zi cuprinde doua sesiuni de workshop-uri, desfasurate in paralel, adresate oamenilor de afaceri si marketer-ilor.

Pentru a participa la ecomTIM, doritorii mai au la dispozitie doar o saptamana de inscrieri, existand deja sesiuni de workshop-uri unde nu mai exista locuri disponibile.

Mai multe detalii despre eveniment, vorbitori, sponsori si subiectele discutate sunt disponibile la adresa www.ecomtim.ro.

Despre ecomTIM

ecomTIM are ca obiectiv realizarea unui cadru de intalnire intre oamenii de afaceri interesati sa activeze in online, cei care detin deja un magazin pe internet, marketerii implicati in dezvoltarea business-urilor online si specialistii in e-commerce. Evenimentul se adreseaza cu precadere persoanelor care detin deja o afacere in spatiul online, dar si oamenilor cu expertiza, interesati sa initieze colaborari cu managementul acestor business-uri.


In derularea acestui proiect, ecomTIM este sprijinit de Fundatia Post-Privatizare, Hotel Timisoara, Bortun-Olteanu, Agrafa si Godmother.

Despre 2Parale

2Parale este cea mai mare retea de afiliere din Romania, lansata in decembrie 2008 – avand in prezent un portofoliu de 89 de campanii si peste 3.500 de afiliati, care au livrat peste 14 milioane de click-uri si au generat vanzari advertiserilor de peste 6,3 milioane lei. Este singura retea de afiliere membra a IAB Romania.


Marketingul afiliat ofera o solutie rapida si eficienta de promovare si monetizare, care indeplineste visul dintotdeauna al oamenilor de marketing: advertiserii platesc doar pentru rezultatele obtinute (vanzari sau lead-uri), iar afiliatii (publisheri, bloggeri, specialisti SEO&SEM) castiga bani direct proportional cu numarul sau valoarea conversiilor generate.
Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.