Acumen Integrat organizeaza a doua editie a Forumului „Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2013”

0

forum

Acumen Integrat anunta cea de-a doua editie a Forumului „Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2013”.

Forumul va avea loc in perioada 1-3 iulie 2013, la Hotel Intercontinental Bucuresti.

Conferinta vine in continuarea primei editii, organizate in perioada 16-18 mai 2012 la Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucuresti, primita cu entuziasm de participanti.

Anul acesta, Forumul isi propune sa reuneasca profesionisti, manageri, antreprenori, specialisti si practicieni cu interes in strategie, planificare strategica si Balanced Scorecard pentru a dezbate teme de interes comun pentru companii. In cadrul evenimentului se vor prezenta cele mai recente initiative, studii de caz si bune practici locale si internationale, construind astfel o sursa de cunoastere, inspiratie si networking pentru participanti, vorbitori si parteneri.

In prima zi a evenimentului, 1 iulie, se va desfasura workshopul „Formularea si implementarea strategiei la nivel departamental”. Temele abordate sunt: modele de planificare strategica, aplicarea modelelor de planificare strategica, formularea si implementarea strategiei si instrumente in formularea si implementarea strategiei.

In 2 iulie, a doua zi a evenimentului, se va desfasura conferinta structurata pe 2 module: in prima parte a zilei vor fi prezentate concepte teoretice privind intelegerea si aprofundarea termenilor de „Strategie” si „Balanced Scorecard”. In a doua parte a zilei vor fi prezentate studii de caz despre Strategie si planificare strategica si Sisteme de management al performantei bazate pe Balanced Scorecard. Ziua se va incheia cu un panel de discutii.

Invitatul special al acestei zile este Ahmed AbdulSalam Kazim, Director – Strategy & Corporate Excellence Department, DUBAI CUSTOMS, UAE. Ahmed AbdulSalam Kazim, keynote speakerul evenimentului, este un expert in ceea ce priveste implementarea sistemelor de managementul performantei. El ocupa functia de Director al Departamentului de Strategie si Excelenta Corporativa. Este membru al Comitetului de Planificare Strategica pentru Departamentul Economic si Departamentul de Siguranta in cadrul Guvernului din Dubai, unde contribuie la dezvoltarea si imbunatatirea obiectivelor strategice pentru cele doua sectoare. La Forum va prezenta un puternic studiu de caz referior la dezvoltarea Strategiei si implementarea Balanced Scorecard in Orientul Mijlociu.

Totodata evenimentul il va avea ca invitat pe Aurel Brudan, Fondator si CEO The KPI Institue. Aurel este expert international in Mangementul Performantei si unul dintre reprezentantii de frunte ai unei noi generatii de cercetatori si consultanti care contribuie activ la dezvoltarea si consolidarea disciplinei. In ultimii 10 ani, Aurel Brudan a activat in Europa, SUA si Australia, specializandu-se in managementul performantei organizationale si implementand solutii intr-o varietate de industrii si sectoare.

3 iulie, a treia zi a Forumului, aduce in prim plan workshop-ul de jumatate de zi Friday Night at the ER©, apreciat de participantii editiilor trecute pentru capacitatea de a dezvolta aptitudini precum: gandire sistemica, munca in echipa, leadership, managementul schimbarii si al performantei.

Adrian Brudan, Director General in cadrul Integerperform CEE, considera ca „Forumul Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2013 completeaza seria de evenimente dedicate profesionistilor din Romania, interesati de managementul performantei. Prin aceste initiative dorim sa contribuim la cresterea nivelului de expertiza in cadrul organizatiilor din Romania prin integrarea de bune practici de la nivel national si international”.

Pentru detalii despre program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: forum.kpis.ro.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:
Teodora Chetan
Coordonator Eveniment
Tel.:+40 740 668 582
Email: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.