Acordul bilateral din procesul de infratire a oraselor Iasi si Houston va fi incheiat in martie

0

In luna martie a acestui an, cu ocazia Misiunii Economice Afaceri.ro in Texas, va fi incheiat acordul bilateral de incepere a procesului de infratire a Municipiului Iasi cu City of Houston, Texas. Acesta este considerat un pas foarte important pentru conectarea regiunii Moldova cu mediul de afaceri, tehnologic si academic din Texas, SUA.

Vestea inceperii unui proces de infratire menit sa consolideze si mai mult relatiile romano-americane ar trebui sa incurajeze firmele romanesti sa participe la misiunea din martie si sa valorifice oportunitatile si deschiderile puse la dispozitie.

Comunitatea antreprenoriala din Iasi isi propune o cooperare internationala prin diferite proiecte din domeniul cercetarii in medicina, al afacerilor, al cooperarii IT si al activitatilor culturale si educationale, astfel incat locuitorii din ambele orase sa se alature si sa beneficieze pe deplin de ele.

Delegatia Afaceri.ro va organiza intalniri si vizite de lucru in orasele Houston, Austin si Dallas in perioada 9 – 20 martie 2018, cu scopul de a deschide oportunitati si incuraja relatii economice educationale si culturale de lunga durata cu statul Texas.

Semnarea acestui acord oficial de catre reprezentantii oraselor Iasi si Houston este un prim pas dintr-un proces mai indelungat, iar facilitatorii acestui demers promit urmarirea indeaproape a tuturor detaliilor, cu scopul asigurarii succesului acestui ambitios proiect.

Mai multe detalii despre Misiunea economica Afaceri.ro Texas 2018 pot fi gasite pe pagina oficiala – http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-texas-2018-economic-mission/ – sau contactand organizatorii la [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.