Acces Project Investments va invita pe 13 Martie 2015 la workshop-ul „Radiografia firmei tale – momentul adevarului”

0

Poza1Pentru un antreprenor, cunoasterea firmei pe care o conduce si a mediului in care se afla sunt doua aspecte esentiale fara de care bunul mers al afacerii nu poate fi asigurat. Cu cat mediul in care activeaza este mai familiar, cu atat acesta va face fata mai bine provocarilor ce intervin si nu va fi luat prin surprindere.

Fiind constienti de veridicitatea ideilor anterior expuse si dorind sa venim in sprijinul dumneavoastra prin impartasirea experientei in afaceri de peste 10 ani, Acces Project Investments lanseaza o invitatie la workshop-ul „Radiografia firmei tale – momentul adevarului„.

Workshop-ul isi propune in primul rand sa va ajute sa constientizati situatia actuala in care se afla business-ul dumneavoastra si, de asemenea, sa va ofere sprijin pentru a urma cele mai potrivite directii strategice.

Temele principale care vor fi dezbatute in cadrul workshop-ului:

 • Stiti ce doresc cu adevarat clientii dvs. sau considerati ca acestia cumpara oricum si orice livrati?
 • Stabiliti obiective sau aplicati principiul „Merge si asa!”?
 • Revizuiti des obiectivele sau „La anul si la multi ani”?
 • Momentul critic – „doliu” sau „petrecere”?
 • Management „pe bune” sau „de fatada”?
 • „Sky is the limit” in incercarea de a creste cifra de afaceri?
 • Va regasiti in sintagma „Ai carte, ai parte!” sau reteta succesului a fost alta?
 • Marketing-ul: perioada interbelica sau secolul XXI?
 • Cum va asigurati ca mesajul de promovare se adreseaza direct clientilor interesati? Care sunt canalele prin care comunicati cu clientii dvs.? Folositi online-ul in vanzari?
 • Considerati ca sunteti un model de inspiratie pentru altii sau dvs. sunteti cel care cauta inspiratie?
 • Ati dezvoltat business-ul pentru a face bani sau din placere?

Workshop-ul va avea loc in data de 13 Martie 2015, incepand cu ora 09.15 la Camera de Comert si Industrie Iasi, Sala Ecourilor (B-dul Carol I, Nr. 27, Dealul Copou, Iasi).

 • Dana Ghinet – Trainer „Radiografia firmei tale – momentul adevarului”

Dana Ghinet este absolventa MBA Open University Business School, Manager la Acces Project Investments (solutii strategice pentru afaceriwww.accesarefonduri.ro sau www.acces-investments.eu), Manager la Hambarul lu’Eustache (solutii pentru nutritie animalawww.fainadepeste.ro sau www.nutritie-animale.ro) si Presedintele Asociatiei Umanitare „Ajutam impreuna in fiecare zi”(www.ajutamimpreuna.ro)

Managerul Acces Project Investments, se poate lauda ca in cei peste 10 ani de coordonare a activitatii de scriere si implementare de proiecte cu finantare nerambursabila a ajutat peste 200 de firme sa aiba proiecte castigatoare, cu o valoare eligibila a proiectelor de peste 100 de milioane de euro.

La momentul de fata, Dana pune accent pe serviciile de consultanta strategica si consultanta antreprenori, fiind convinsa de valoarea adaugata a acestor servicii precum si de potentialul ridicat al mediului de afaceri romanesc pe aceste doua directii majore.

Pret: 200 lei/persoana (fara TVA).

Durata: 4 ore.

Mai multe informatii sunt disponibile la:

http://acces-investments.eu/acces-project-investments-va-invita-pe-13-martie-2015-la-workshop-ul-radiografia-firmei-tale-momentul-adevarului/

Pentru confirmarea participarii, va rugam sa transmiteti formularul de inscriere completat, disponibil aici. Accesul la workshop se va face pe baza transmiterii dovezii de plata la numarul de fax: 0372.892.823 sau la adresa de e-mail: [email protected]

Date de contact Acces Project Investments:

Tel: +4 0371.170.780 / Fax: +4 0372 892 823

Adresa: Iasi, Sos. Voinesti , nr.17, 700615

E-mail: [email protected]

Web: www.accesarefonduri.ro sau www.acces-investments.eu

Like us on Facebook: www.facebook.com/AccesProjectInvestments

Follow us on LinkedIn: www.linkedin.com/company/Acces-Project-Investments

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.