Acces Project Investments organizeaza curs de Manager de Proiect, in-house, pentru beneficiarii proiectelor POS CCE 2007-2013

0

Poza 2Acces Project Investments reprezinta peste 200 de firme cu proiecte de finantare implementate cu succes in valoare eligibila totala ce depaseste 100 milioane de euro: http://acces-investments.eu/portofoliu-proiecte-de-finantare. 

Acces Project Investments, in calitate de furnizor de formare profesionala continua, va ofera posibilitatea de a urma un curs de MANAGER DE PROIECT, la sediul dumneavoastra, acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Vom dezbate experienta a peste 200 de proiecte de finantare finalizate cu succes, a gestionarii peste 100.000.000 euro impreuna cu partenerii nostri si vom surprinde particularitatile implementarii proiectelor finantate prin POS CCE!

Structura cursului:

  • Enigmele contractului de finantare;
  • Planificare generala a proiectului;
  • Discutiile cu banca in vederea obtinerii creditului;
  • Informare si publicitate;
  • Proceduri de achizitii pe proiect;
  • Contabilitatea proiectului;
  • Raportarea proiectului;
  • Monitorizare in perioada de post – implementare.

Lectorul care va tine cursul:

ACCES PROJECT INVESTMENTS va pune la dispozitie formatori autorizati, cu experienta in domeniul accesarii si gestionarii fondurilor europene.

Lectorul care va sustine acest curs este dna. Ghinet Ionela Dana, managerul ACCES PROJECT INVESTMENTS, cu o experienta de peste 10 ani in scrierea si implementarea de proiecte finantate din fonduri europene si fonduri nerambursabile nationale.

Mai multe informatii sunt disponibile la http://accesarefonduri.ro/acces-project-investments-organizeaza-curs-de-manager-de-proiect-in-house-pentru-beneficiarii-proiectelor-poscce-2007-2013/

In situatia in care sunteti interesat de organizarea unui astfel de curs la sediul dumneavoastra, va rugam sa ne scrieti pe o[email protected] si veti fi contactat de unul dintre consultantii nostri in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta conditiile de colaborare.

Date de contact Acces Project Investments:

Tel: +4 0371.170.780 / Fax: +4 0372 892 823

Adresa: Iasi, Sos. Voinesti , nr.17, 700615

E-mail: [email protected]

Web: www.accesarefonduri.ro sau www.acces-investments.eu

Like us on Facebook: www.facebook.com/AccesProjectInvestments

Follow us on LinkedIn: www.linkedin.com/company/Acces-Project-Investments

 

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.